Szőke Zoltán: "Nem élhettünk fél szívvel"

válás Szőke Zoltán összeköltözés család szerelem Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a látszat kedvéért sem akarta eljátszani a boldog családapát Szőke Zoltán, aki hazugságnak érezte volna, ha ellenáll a szerelemnek. A színész őszintén nyilatkozott válásáról és új szerelméről.

"Nem élhettünk fél szívvel" - mondta Szőke Zoltán, aki hozzátette, nagyon nehezen hagyta el a családját, de ha visszatekint a történtekre, tudja, nem volt más választása.

"Nem mi akartuk ezt a szerelmet, hanem ez a szerelem akart minket! Az lett volna a legnagyobb hazugság, ha ellenállok annak, ami történt. Ha a látszat kedvéért megpróbálom eljátszani a boldog családapát. (....) Iszonyú nehéz volt, de úgy tűnik, az idő minket igazol. Ha visszatekintek, nem is volt más választásom..." - mondta a színész

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Szőke Zoltán sokáig kétlaki életet élt és családja, valamint kedvese, Csöpi miatt ingázott Budapest és a Vajdaság között. A színész fiai nehezen dolgozták fel szüleik válását, de szépen lassan ez is megoldódni látszik, mióta a színész összeköltözött párjával - írja a Story.

„A gyerekek viselkedése abszolút érthető. Kiléptem a családomból, és ez rendkívül megviselte őket. Szenvednek az érzéstől, hogy nem vagyok ott, közben érzelmileg támogatják az édesanyjukat. Nekem is borzasztóan hiányoznak a hétköznapjaink. Abban reménykedem, hogy a dolgok az idő múlásával leülepednek, és a gyerekek visszatalálnak hozzám. Napi szinten beszélünk és már jártak nálam vendégségben, igaz Csöpivel még mindig nem találkoztak" – mesélte Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.