Schobert Norbi: "Én lennék a legboldogabb, ha Réka felszedne 5-10 kilót!"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Rubint Réka fitnesz Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő dolgokat mesélt feleségéről a fitneszguru. 

Nemrég Norbi arról mesélt a Borsnak, hogy egy napot is alig bírna ki imádott felesége nélkül. Nemrég ugyanis Réka elutazott, 1 napot nem aludt otthon, ez pedig megviselte a férjét. "...Úgy szeretem Rékát, ahogy van. Gyönyörű, okos, intelligens, izgalmas társ. Annyira imádom, hogy biztos vagyok benne, ha történne vele valami, utánahalnék. Nélküle nem bírnék ki egy napot sem" - nyilatkozta Norbi, Réka pedig a következőképp emlékezett arra a napra: "Norbi kétségbeesetten hívott, sírt, hogy hiányzom, és hiába öleli a párnámat magához, nem érzi az illatomat. Lara helyettesített, amikor el­utaztam."

Forrás: Marton Szilvia/Life.hu

A fitneszguru azt sem bánná, hogy ha felesége kicsit kerekebb lenne, egyáltalán nem zavarná, ha lenne rajta még pár pluszkiló. ,,Sőt, én lennék a legboldogabb, ha felszedne öt-tíz kilót" - mesélte Réka férje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.