Amal Clooney ész nélkül szórja a pénzt ruhákra?

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
George Clooney pénz költekezés ruha költség Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney gyönyörű felesége hű akar maradni a "stílusikon" címhez, és állítólag annyit költ ruhákra, mint egy valódi hollywoodi díva. 

Amal Clooney, akinek stílusát nők milliói irigylik, még az egyszerű hétköznapokon is úgy lép utcára, mint egy valódi hollywoodi díva. A 37 éves emberjogi ügyvéd komolyan veszi stílusokon címét: múltkor például egy 1 millió 780 ezer forintos, Burberry-kabátban kapták lencsevégre London utcáin. Vajon mit szól ehhez az ész nélküli költekezéshez Geroge Clooney?

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Már a babaszobát rendezgetik George Clooney-ék?

Újabb hírek röppentek fel arról, hogy Amal Clooney várandós. Ezúttal az adott okot a találgatásra, hogy a sztárpár hatalmas felújításokba kezdett angliai birtokán, az átalakítás során pedig kiemelt figyelmet szentelnek egy hatalmas babaszoba kialakítására. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.