Már a babaszobát rendezgetik George Clooney-ék?

Forrás: AFP/Mike Coppola -
babaszoba baba terhesség George Clooney gyermek Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb hírek röppentek fel arról, hogy Amal Clooney várandós. Ezúttal az adott okot a találgatásra, hogy a sztárpár hatalmas felújításokba kezdett angliai birtokán, az átalakítás során pedig kiemelt figyelmet szentelnek egy hatalmas babaszoba kialakítására. 

Nehezen jön össze a baba a sztárpárnál: már többször lehetett arról hallani, hogy Amal Clooney soványsága, valamint George Clooney kora akadályozzák első közös gyermekük megfogantatását, most azonban egyre biztatóbb jelek érkeznek felőlük.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Amal és George ugyanis hirtelen úgy döntöttek, felújítják anglilai, Berkshire-ben található birtokukat, melybe egy hatalmas baba-szárny kialakítását is kérték - mindez pedig a pár egy közeli barátja szerint potom 2 millió dollárba fog kerülni nekik. A forrás az In Touch magazinnak továbbá azt is elmondta, hogy George Clooney szeretne mindent megadni leendő gyermekének, így a baba-szárnyban a hatalmas babaszoba mellett állítólag helyet kap majd két játszószoba és egy gyerekkönyvtár is. A tervezésre pedig az egyik leghíresebb Los Angeles-i babaszoba tervezőt, Naomi Alont kérték fel.

Nem is csoda tehát, hogy újra elindultak a találgatások azzal kapcsolatban, vajon Amal Clooney állapotos-e.

Meglepő hír! Jennifer Garner ismét terhes exférjétől, Ben Affleck-től? http://www.life.hu/csalad/20151006-jennifer-garner-babat-var-exferjetol-ben-afflecktol.htmlElképesztő hírek láttak a minap napvilágot a frissen elvált Ben Affleck és Jennifer Garner háza tájáról: azt beszélik ugyanis, hogy a színésznő babát vár, méghozzá exférjétől. Család--Vastag Tamás elárulta, mi kell neki a boldogsághozhttp://www.life.hu/csalad/20151005-vastag-tamas-szuretelt-a-szuleivel-balatonalmadin.htmlIdilli napot töltött családjával Vastag Tamás, a fiatal énekes szerint pedig a közös szüretnél és a Balaton közelségénél nem is kell több a boldogsághoz.Család--Így indul a reggel Berki Natasa Zselykénél - Imádnivaló fotó!http://www.life.hu/csalad/20150930-berki-krisztian-es-hodi-pamela-lanyanal-berki-natasa-zselykenel-igy-indul-a-reggel.htmlMesével, kutyasimogatással és hatalmas mosollyal indítja a reggelt a tündéri Berki Natasa Zselyke, mielőtt elindulna a bölcsibe. Hát nem édes? Család--Ennél édesebb anya-fia képet még nem láttál Nádai Anikórólhttp://www.life.hu/csalad/20150920-nadai-aniko-kisfia-patrik-jobban-van-edes-anya-fia-kepet-posztolt-a-hiresseg.htmlAhogyan arról korábban hírt adtunk: Nádai Anikó az utóbbi napokban kisfiáért aggódott, akit orvoshoz kellett vinni a szeme miatt. Most azonban egy tündéri anya-fia fotóval tudatta a villággal, minden a legnagyobb rendben Patrik körül. Család--Erzsébet királynő halad a korral! Skype-on tartja a kapcsolatot unokájávalhttp://www.life.hu/csalad/20150918-erzsebet-kiralyno-skypeon-tartja-a-kapcsolatot-unokajaval-zara-phillipsel.htmlNem is gondolná az ember, hogy a 89 éves uralkodót érdeklik a technikai újítások. Ha azonban unokájáról van szó, Erzsébet királynő mindent megtesz annak érdekében, hogy tartsák a kapcsolatot - akár az interneten keresztül is. Család--Hoppá! Anne Hathaway terhes?http://www.life.hu/csalad/20150920-anne-hathaway-szineszno-a-hirek-szerint-terhes.htmlNagyon sejtelmes fotó készült a minap a gyönyörű színésznőről, aki igyekezett minél bővebb ruhákba burkolózni. Így nem is csoda, hogy sokakban felmerült a kérdés: vajon Anne Hathaway terhes?Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.