Vádat emeltek a gyerekeiket disznóólban tartó szülők ellen

Forrás: Thinkstock -
vád szülők disznóól bíróság sokkoló gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most emeltek vádat a szülők ellen, akik annak idején egy szeméttel teli sertésólban tartották két lányukat. Az egyik gyerek egy-, a másik négyéves volt, mikor kiderült az ügy. Azóta nevelőszülőknél élnek.

Két éve, egy szomszéd bejelentése miatt érkeztek gyermekvédelmisek a miskolci címre, ahol egy egy- és egy négyéves kislány koszosan, tetvesen, használt pelenkákkal játszott. Mindent szemét, romlott ételmaradványok és elnyomott cigaretták borítottak. A szomszéd disznóólból sertésürülék folyt át a gyerekekhez. A házban nem volt kád vagy zuhanyzó, sem főzésre alkalmas berendezés - számolt be a szerdai Népszabadság.

Forrás: Thinkstock

A gyerekeket, akiket a szülők rendszeresen bántalmaztak is, nevelőszülőkhöz helyezték. A nő azóta újabb gyereket szült, de ő már azonnal nevelőszülőhöz került. Az anyának és az élettársának felfüggesztett börtönbüntetést javasoltak, a disznóólat azóta lebontották.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.