Elképesztően dögös a Balaton idei szépe: Szexi szelfit lőtt Viczián Csilla

Viczián Csilla Miss Balaton 2015 szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Viczián Csilla lett a Balaton legszebb lánya augusztusban. A szépség most egy igazán dögös képet osztott meg közösségi oldalán.

"Elloptam a hugicámtól... Szép hétvégét Nektek!" - írta ki a Facebookra Csilla, majd pedig feltöltötte az alábbi, szemüveges fotót:

Forrás: Facebook/Viczián Csilla Miss Balaton 2015 oldal

Miss Balaton 2015: Így beszélt az eredményhirdetés után

"Fel sem fogom még, ami történt, egyáltalán nem számítottam rá! A célom az volt, hogy bekerüljek a legjobb tizenhatba" - árulta el akkor a 21 éves szépség. "Örülök neki, hogy egy kicsit felpörög az életem, és jobban belelátok majd a divatvilágba is, ami gyerekkorom óta nagyon érdekel. Ezzel együtt jövőre a terveim között szerepel, hogy lediplomázzak" - tette hozzá Csilla, aki április óta keményen készült a versenyre, és összesen 8 kilogrammot fogyott, hogy a legjobb formájában legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.