Ez lehetséges? Baby boomot hozott A szürke ötven árnyalata

terhesség szülés A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
170 százalékkal nőtt a kismamaruhák eladása néhány hónappal A szürke ötven árnyalatából készült film premierje után – jelentette be egy szupermarketlánc.

Egy, a tengerentúlon nagyon népszerű bolthálózat statisztikája szerint nemcsak, hogy a kismamaruhák iránti érdeklődés nőtt meg, hanem a babaholmik is sokkal jobban fogynak, mint 2014-ben. Júniusban és júliusban is átlagon felüli eladást könyvelhettek el az említett termékekből, ami a trimesztereket figyelembe véve egybeesik a február 13-i mozipremierrel. Áprilistól júliusig több mint kétszer annyi kismamaruha fogyott, mint 2014 ugyanezen időszakában, a „kismama" szóra történő keresések pedig félmilliós nagyságrendre kúsztak a webáruházban.

Illusztráció Forrás: AFP/Imaginechina/Meng Zhongde

E. L. James erotikus regényének filmváltozata ugyan messze nem volt annyira szexuális tartalmú, mint a film, ettől még kifejezetten a felnőtteknek szánt kategóriába tartozik. A történet a szadomazochista hajlamú Christian Grey és a tapasztalatlan Anastasia Steele románcát mutatja be Dakota Johnson és Jamie Dornan főszereplésével.

„A megnövekedett eladás a szokásosnál nagyobb keresletről árulkodik" – magyarázta az üzletlánc szóvivője. A statisztikák szerint egyébként októberben ötödével gyarapodott a pelenkák eladása is, novemberben pedig eddig rekord mennyiségű bébitakaró kelt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.