Tündéri! Íme az első kép Mark Zuckerbergék kislányáról

Forrás: AFP/- -
szülés kislány elsőszülött Mark Zuckerberg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook vezére szinte lubickol a boldogságban, hiszen - ahogyan arról korábban beszámoltunk - világra jött első gyermeke, Max. A kislányról már megjelent az első fotó is. 

Egy sokkal jobb világot kíván gyermekének a Facebook-vezér, aki többek ezekkel a szavakkal tudatta rajongóival a legnagyobb közösségi oldalon, hogy felesége, Priscilla Chan világra hozta első gyermeküket. A kislányról pedig már az első fotók is megjelentek, mi pedig egyszerűen nem tudunk betelni a tündéri csöppséggel!

Forrás: AFP/-

"Az emberiség haladása érdekében" válik meg vagyonától Zuckerberg

Mindenkit meglepett a bejelentés, mely szerint Zuckerberg a birtokában lévő Facebook-részvények 99%-át eladományozza. A céges papírok "az emberiség haladása érdekében" a Chan Zuckerberg Initiative néven létrehozott alapítványhoz kerülnek. A világ valószínűleg legnagyobb jótékonysági felajánlása ez. A 45 milliárd dollárt (13185 milliárd forintot) az orvoslásra, az információhoz való hozzáférés lehetőségeinek új útjainak felfedezésére és az esélyegyenlőség támogatására fordítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.