Fehérneműben lázad az androgün modell lány: Elképesztő fotók!

Forrás: Sandy Ramirez -
fehérnemű androgün Rain Dove Victorias Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves Rain Dove legnagyobb szívfájdalma, hogy nem juthat be a Victoria’s Secret modelljei közé. Ezért most saját fotózást szervezett, hogy megmutassa: igenis jól mutat ezekben a híres fehérneműkben.

„Az én testem s van olyan jó, mint egy Victoria’s Secret modellé, de soha nem kellek nekik a férfias arcom miatt” – állítja magáról az androgün modell, aki szerint a márka kizárólagosan a társadalmi nyomásra elfogadott szépségideált közvetíti. Pedig ő is ugyanolyan szép, csak éppen egy kicsit másként.

Forrás: Sandy Ramirez

Egyébként a legnagyobb divatmagazinok hasábjain ( Elle, Marie Claire, Vogue, Cosmopolitan) már szerepelt, de az angyalok közé eddig soha nem választották be.

Forrás: Sandy Ramirez

Álomnők a Victorias Secret kifutóján - Ilyen volt az év legforróbb bemutatója

A Victoria's Secret éves divatshow-ján készült fotókat imádjuk nézegetni, még akkor is, ha a tökéletes idomok láttán gyakran érzünk irigységet. Itt ugyanis a LEGLEGLEG modellek egy négyzetméterre eső száma magasabb, mint bárhol a világon, és a ruhák, mármint a fehérnemű-kreációk pedig minden évben abszolút lenyűgözőek. Mutatjuk is az idei felhozatalt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.