Pierce Brosnan Whoopi Goldberg Charlie Sheen nagyszülő unoka Jim Carrey család sztárok Priscilla Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak sztárok, akiken egyáltalán nem fog az idő vasfoga, akik 50 évesen is egy jól karbantartott harmincasnak tűnnek. A legtöbben csak akkor számolunk utána ezeknek az örökifjú hírességeknek, amikor megtudjuk, hogy az illető bizony már nagyszülői szerepben tetszeleg. Lássuk hát Hollywood sztárjait, akik 50 alatt lettek nagymamik és nagypapik! 

Jim Carrey

A gumiarcú színész alig 48 évesen lett nagypapa. Lánya, Jane 22 éves volt, amikor 2010-ben egy egészséges fiúunokával ajándékozta meg Carrey-t. A baba a Jackson Riley Santana nevet kapta, és az egykori állati nyomozó Twitteren közölte akkor a világgal, hogy az ő unokája a világ legszebb babája.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Pierce Brosnan

Az egykori 007-es ügynök hihetetlenül fiatalon, 44 évesen lett először nagypapa. Lánya, Charlotte 1998-ban adott életet első gyermekének, az Isabelle Sophie névre keresztelt kislánynak. Brosnan azóta már háromszoros nagypapának mondhatja magát, az örömét azonban egy tragédia is beárnyékolja: Charlotte 2013-ban elhunyt.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg még Pierce Brosnanen is túltett: mindössze 34 éves volt, amikor nagymama lett. Whoopi 17 éves korában szülte meg gyermekét első férjétől. Lánya, Alexandra Martin pedig – követve anyja példáját szintén tinikorában, 16 évesen szülte meg Whoppi unokáját. Hab a tortán, hogy az unokának, Amarah Deannek már szintén van egy gyermeke, így Goldberg 60 éves kora előtt vált dédnagymamává.

Forrás: AFP/Monica Schipper

Priscilla Presley

Priscilla Presley és legendás férje, Elvis Presley egyetlen közös gyermeke, Lisa Marie Presley 1968-ban látta meg a napvilágot. A híres apuka sajnos már nem érhette meg az unoka érkezését, Lisa Marie 1989-ben 21 évesen szülte meg lányát, Riley Keough-t. Ekkor a nagymama még csak 44 éves volt.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Charlie Sheen

Bár a botrányhős színész az utóbbi időben nem éppen jól szituált nagypapaként szerepel a hírekben, bizony ő is a negyvenes éveit taposta, egészen pontosan 47 éves volt, amikor nagyszülővé vált. Első házasságából született lánya, Cassandra Estevez 2013-ban ajándékozta meg egy unokával. A kislány a Luna nevet kapta, Charlie pedig így nyilatkozott, miután meghallotta az örömhírt: „Ez hihetetlen! Ez a legnagyszerűbb nap az életemben!”

Forrás: AFP/Michael Buckner

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.