Előtte-utána fotót posztolt a fenekéről Sarka Kata

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata fenék edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépség megmutatta, milyen eredményt ért el két és fél hónap alatt.

Alig néhány órája tette fel a Facebookra Kata az alábbi posztot, máris hajba kaptak alatta a kommentelők. Persze volt, akinek az indulatai Katát célozták meg, és akadt, aki kizártnak tartja, hogy a bal oldali képen is Hajdú Péter felesége látható. "Ez minden nőnek sikerülhetne, ha nem lennének a munkahelyükön reggeltől délután 4-ig!" – írja egy vélhetően nem rajongó kommentelő, ezt pedig egy másik: "Kedves Kata! Azt lelkesen felsoroltad, hogy dolgozol, két gyereket nevelsz... stb. De a háztartást is Te vezeted? Te mosol, takarítasz abban a barom nagy házban? Gratulálok! Csodás feneked van! Gondolom a sok felmosástól."

Sokat hezitáltam, hogy megosszam-e ezt a fotót veletek, de most úgy döntöttem, hogy igen! Azért jutottam erre a dönté...

Posted by Kata Sarka on 2015. április 17.

Persze bőven találhatunk az oldalon elismerő hozzászólásokat is, mint például ez: "Szép munka drága Kata! Az álmainkat nem érdemes feladni, mert egy nap rájössz, hogy ma érted volna el a célod, de feladtad. Én is ugyanígy próbálkozom a tükör előtt. Remélem egyszer én is így fogok kinézni."

Vélemények ide vagy oda, Kata valóban bomba jól néz ki, mi sárgulunk az irigységtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.