Lakókocsival a világ körül - Különleges képek

lakókocsi otthon utazás lakóautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabad lehetsz, mint a madár... Pontosabban egy kerekeken guruló madár. Arra utazol, amerre csak szeretnél, ott töltöd az éjszakát, ahol neked a legjobban tetszik. Hogy mi kell mindehhez? Egy jó lakókocsi vagy lakóautó.

A lakókocsis, lakóautós utazás egy életmód, egy életstílus - aki ráérez az ízére, biztosan beleszeret ebbe a "nomád" életmódba.

Ami tulajdonképpen egyáltalán nem nomád, bár idehaza a lakókocsival és lakóautóval való utazás képe a köztudatban nem annyira menő, a legtöbben főleg német nyugdíjasokra asszociálnak róla.

/1507/Lak_k2015710213740

Pedig a lakókocsik és lakóautók is hasonló fejlődési utat jártak be, mint az autók: széles skálán válogathatsz a fapados verzió és a luxus között. Egy jól összerakott járgányban biztosan semmiben nem lesz hiányod, hiszen minden kényelmi funkcióval el van látva. Ma egy igazán menő lakóautó belső kialakítása leginkább egy modern jachtéra emlékeztet.

Az alábbi galériánkban összeválogattunk néhány különleges darabot. Te melyikkel utaznád körbe a világot?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.