Komoly elhatározás! Németh Kristóféknál jöhet a baba!

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Születés baba Németh Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf komoly lépésre szánta rá magát szerelmével, Jucival együtt. A pár úgy döntött, hogy készen állnak egy baba érkezésére.

Németh Kristóf válása után öt évvel köszöntött be az életébe az új szerelem: a párjával, az operettszínház táncosával lassan egy éve együtt élnek, és a párja elfogadta, hogy a számára legfontosabb emberkével, Lócival egy „csomagban” lehetett megkapni - írja a Blikk.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Hosszú távra, egy életre tervezünk Jucival. Természetesen nagyon szeretnénk családot, közös kisbabát. Emlékszem, még családom se volt, de több gyereket képzeltem el az életembe. A párom egy csodálatos, egészséges fiatal lány, aki nyilván szeretne saját csöppséget, Lőrinc pedig kistestvért, ezért minden esély megvan arra, hogy teljes családot alkossunk" – mesélte a Játékszín igazgatója, Németh Kristóf.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.