Csonka András: Anyu, ugye hallasz? - Én aztán próbálkozom elégszer!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Esztergályos Cecília szelfibot gimnázium Família Kft. szelfi Csonka András
Ez Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n.

Szia, anyu! Azt igazán nem mondhatjuk, hogy számomra idegenül csengene a szelfi szócska. Milyen marhaság, hogy pár éve még azt hittük volna, valami kelet-kínai tájszólást jelöl ez a pár betű, ma meg teljesen beépült az életünkbe. Na jó, az enyémbe talán az átlagnál jobban. Pláne, amióta közkincs lett a szelfibotom. Amikor veled fényképezkedtünk, napokat kellett várni, míg a filmet előhívták, és drukkolhattunk, hogy a kész képek legalább ne legyenek homályosak. Ma pedig ha valami nem sikerül, egy törlés a telefonon, és kész, jöhet még egy próbálkozás.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Én aztán próbálkozom elégszer.

A hét szelfiterméséből kettőt választottam. Vasárnap kis közös ebéden röffentünk össze a volt famíliásokkal, most Cilike, Lenke, Sír Kati meg én képviseltük a színészeket, és ott volt Gyuri, a felvételvezetőnk, és az ikrek szülei is. Az egyik apropó a januári szülinaposok, Cili és én, de kikötöttem, hogy semmilyen ajándékozás ne legyen, a lényeg, hogy kicsit együtt vagyunk. Ezt persze páran megszegték, amiért „büntetésből”, orvul meghívtam a kis csapatot az ebédre. Búcsúzóul Cilivel azért még belefért egy szelfi, ami pontosan mutatja, hogy mellette az a nyolc év anno, totál röhögésben telt, és ma sem lehet szontyoli képet készíteni róla, hála istennek.

Forrás: Csonka András

Tegnap kicsit visszamentem gimisbe, konkrétan a Szent László gimnázium diákjaival bandáztam délután, akik meghívtak egy kis traccspartira. Imádom azt a hangulatot, ami a középiskolai éveimet juttatja eszembe, bár ez akkor sokszor az átlagnál izgalmasabb szituációkat is jelentett, de alapjában mégis teljes nyugalomban telt. Elmeséltem nekik, hogy micsoda lehetőség volt a suli melletti épületben lakni, bár ugyebár arra te is emlékszel, hogy ennek dacára mégis korán mentem be, ha volt egy kis pótolnivaló a leckékben. A szelfi itt sem maradt el, de nekik már persze nem kellett emiatt magyarázkodnom.

Forrás: Csonka András
Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Nem így tervezem leélni az öregkoromathttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160205-csonka-andras-az-oregkorrol-meselt-es-felkoszonti-szulak-andrea-enekesnot.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Szakmát váltokhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160129-csonka-andras-blogjaban-gyerekkori-fodraszelmenyeirol-mesel-es-arrol-hogy-szoloskei-timea-hajat-is.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Endre voltamhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160122-csonka-andras-blogjaban-a-nevvalasztasrol-gunynevekrol-beszel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásOrigoCsonka András: Anyu, ugye hallasz? Kéne egy jó színdarab!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160118-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-arrol-beszel-milyen-jo-volt-latni-galambos-erzsi-es-lehoczky-zsuzsa.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Ijesztően megöregedtemhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160108-csonka-andras-blogjaban-a-star-warsrol-az-oregsegrol-szuletesnaprol-mesel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Új életet kezdtem!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20160104-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-a-szilveszterrol-es-az-uj-evrol-mesel.htmlEz Csonka András hétfői blogja a Life.hu-n. Csonka András--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.