Rosie Huntington-Whiteley megmutatta, milyen az igazán mini mini – Heti stílusmustra

stílusmustra Kate Beckinsale Rosie Huntington-Whiteley Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosie Huntington-Whiteley meztelen lábai és Naya Rivera gigadekoltázsa vitte ezt a hetet. Ezek mellett pedig néhány szemet gyönyörködtető darabot is láttunk. Íme, a heti stílusmustra!

Feketék

Rosie Huntington-Whiteley mostanában a minire szavaz, habár ez a mostani választása talán még az eddigieken is túltesz. Amennyire mini a mini, annyira hatalmas az a masniszerű dísz a szoknyán. Bella Hadid továbbra is drámai megjelenését tökéletesíti.

Rosie Huntington-Whiteley, Bella Hadid Forrás: AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Fehérek

Néhány trendről, úgy gondoljuk, jobb ha a kifutón maradnak. Ez a véleményünk a nagyon sötét rúzsokról is, amelyek nagyon kevés embernek állnak jól. A modell, Abbey Lee outfitje a rúzst leszámítva sem lett a kedvencünk, ahogy Naya Riveraé sem. Vajon mikor megy ki a divatból ez a közönséges és ízléstelen magamutogatás?

Abbey Lee, Naya Rivera Forrás: AFP

Kinek az outfitje rosszabb?

Egy szín árnyalatai

Zendaya Coleman a lila élénk, fiatalos és csajos árnyalatára szavazott, a modell, Jourdan Dunn pedig a komolyabb megjelenésért a mélyebb, padlizsános árnyalat felé kacsingatott. Mindketten jól választottak.

Zendaya Coleman, Jourdan Dunn Forrás: AFP

Kinek a ruhája dögösebb?

A részletek

Imádjuk azokat a ruhákat, amelyek elsőre csak egy egyszerű kis feketének tűnnek, de ahogy a viselőjük megfordul, máris kiderül, hogy ennél sokkal több van bennük. A héten Kate Beckinsale ruhája szolgált izgalmas részletekkel.

Kate Beckinsale Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.