Készen állsz a második kihívásra? Március a guggolás hónapja!

Forrás: YouTube -
kihíváséve2016 popsi kihívás comb guggolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan lezárul a kihívás évének első próbája, úgyhogy ideje felkészülni lelkiekben a következő kihívásra is: 50 guggolás minden napra. 

Mivel nyakunkon a tavasz, és a nyár is egyre jobban közeledik, éppen jókor jön ez a popsit és combokat átmozgató gyakorlat.

Az alapguggolásnál a vállszélességű terpesz a kiinduló pozíció, innen kiindulva kell a popsidat annyira leengedni, hogy a lábszár és a comb derékszöget zárjon be.

Forrás: Youtube

Ne izgulj, ha ez elsőre nem így sikerül, a gyakorlással egyre jobb leszel. Amire nagyon oda kell figyelni, az az, hogy a

térd ne kerüljön a boka vonala elé, ez ugyanis nagyon megterheli a térdízületet.

Az alapguggolást kombinálhatod oldalsó rúgásokkal, de végezhetsz zárt lábakkal való guggolást is, amit pedig hátrarúgásokkal lehet kiegészíteni. A mozgás végeztével mindenképpen nyújtsd le a lábaidat.

Ha belejöttél, természetesen emelheted majd a guggolások számát. Tapasztalataitokról az esemény Facebook-oldalán tudtok beszámolni, ahova fotóitokat is várjuk. Az Instagramra a #lifekihívás és a #lifekihívásguggolás hashtaggel töltsétek fel fotóitokat.

A kihívások pszichológiája – Avagy ezért lépj ki a komfortzónádból!

Kihívás, siker, önbecsülés – három egymásra épülő fogalom, amelyek valójában egy elképesztően hosszú utat jelképeznek. Sokaknak ezt sajnos nem is sikerül végigjárni, pedig nem kisebb dolgok forognak kockán, mint a boldogság és a kiteljesedés. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.