Palvin Barbi: "Nem tartom magam ducinak"

modell fotó Palvin Barbara vád duci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű magyar szupermodellt rengetegen támadták a közösségi oldalain a róla készült fürdőruhás képek miatt. Most úgy érezte, itt az ideje válaszolni a vádakra. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Barbi is helyet kapott a neves Sports Illustrated magazinban, olyan dögös modellek mellet, mint Emily Ratajkowski, vagy éppen Chrissy Teigen. A fotók láttán többen is kiakadtak, hogy a lány nem elég vékony, és elég karikás szemű.

Palvin Barbi a Sports Ilustrated magazin fürdőruha-katalógusában Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

A fiatal modell most a hivatalos Twitter oldalán reagált az őt ért vádakra:

"Váó. Olvastam néhány elég durva kommentet arról, hogy kissé kövér vagyok. Hát már régen nem vagyok olyan vékony, mint 18 évesen, de azért nem vagyok duci sem"

- írta Barbi, aki a jelek szerint nem vette annyira magára a dolgot.

Te mit gondolsz? Barbi tényleg duci?

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával! Sztárvendégünk ezúttal Czutor Zoli lesz, akivel a nőideálról beszélgetünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.