Belépés csak felnőtteknek! Hat helyszín, ahol a buja fantáziák életre kelnek

helyszín szexi utazás bujaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyen szó a kapcsolat „beindításáról”, felpezsdítéséről vagy egyszerűen csak kikapcsolódásról, az utazás mindig jót tesz. Míg egyesek számára a tengerparti vakáció vagy a hétvégi városnézés jelenti az igazi élményt, mások ennél extrább dolgokra vágynak: olyanokra, amelyekkel felpezsdíthetik a szerelmi életüket. Éljen a tavasz, jöhet az erotika! 

Lépjetek be a tabuk világába!

London egyik legizgalmasabb pontja, a Soho már régóta egyet jelent a szórakozással (no meg egy kicsit a szexszel is), és a szívében lévő butikhotel valóra váltja a legtitkosabb álmaitokat. Miután kipróbáltátok a tetőtéri pezsgőfürdőt, vonuljatok vissza az S&M lakosztályba, ami elrepít titeket a fantázia birodalmába. A BXG Suite-ban egy tükrözött szekrényt rejtettek el tele erotikus segédeszközzel, és csak egy speciális kulccsal lehet kinyitni. A 404-es szoba nagyon népszerű annak ellenére, hogy 440 font egy éjszakára (a kéjcsomag ára 290 fontról indul), és különlegességét tovább fokozzák azok a képek, amiket a celebfotós Ray Burmiston készített.

Forrás: sanctumsoho.com

Oázis a sivatagban

Egy kaliforniai álomút is bőven tartogat meglepetéseket és szexuálisan túlfűtött napokat. Szenvedélyes időtöltésre számíthatsz azon a „ruhaviselet opcionális” üdülőhelyen, amely Desert Hot Springsben található. A privát oázist tejüveggel vették körül, így szinte észrevétlenül bújik meg a kaliforniai sivatagban, ezáltal kitűnő színtere lehet páros élvezeteknek. Ám a díjnyertes hotelt mégsem ez, hanem a medencéket tápláló gyógyforrások teszik igazán egyedivé, mert megfiatalítják a testet, és pihentetik az elmét. A meztelen pihenés mindig üdítő élmény, ehhez jönnek még hozzá a kényelmes szobák, az exkluzív szépségkezelések, a csodálatos panoráma és a bensőséges atmoszféra.

Forrás: livingwatersspa.com

Egy hely, ahol nincs szükség fürdőruhára

A Karib-tenger tökéletes környezetet biztosít egy pajzán nyaraláshoz. Az idilli szigetek, a fehér homokos strandok, a napsütés és a balzsamos szellő együttese megteremti azt a különleges varázst, ami erre a térségre jellemző. A Caliente Caribe egy „au naturel” üdülőközpont Dominikán, és itt nincs helyük a gátlásoknak. Itt bárki könnyen átengedheti magát annak a csábításnak, hogy pucéran sportoljon a tengerparton, vagy bikini nélkül napfürdőzzön. A szobák berendezése egyszerű, és világszínvonalú konyhára sem kell számítani, a lényeg itt azon van, hogy a vendégek gyönyörű környezetben élhetik ki pajkosabb oldalukat.

Forrás: calienteresorts.com

Szerelem görög módra

Megfűszereznéd egy kicsit a szexuális életedet, és olyan helyre vágysz, ahol senki és semmi nem zavarja meg az intim együttlétet? A görögök tudják, hogyan kell csúcsra járatni az élvezeteket, erre remek példa az Oia fölé magasodó luxusingatlan, amely visszaadja Szantorini egyik legmesésebb településének karakterét. A fényűző lakosztályban kellemes napokat tölthettek el édes kettesben, ám a vakáció legromantikusabb pillanatait az étteremben ülve élhetitek át, ami egy tengerből kiálló sziklán áll.

Forrás: andronisexclusive.com

A Life.hu extra tippje

Foglald le nyári utazásodat már most! Ha homokos tengerpartra és mesés időjárásra vágysz, irány Görögország. Vár a gyönyörű Zakynthos 66.900 forint/ fő/ 7 éjtől.

Együtt felfedezni új érzéseket

Ezen a barcelonai hotelen elsőre semmi különöset nem látni az elegancián kívül, pedig érdemes mélyebbre ásni, hisz van egy piszkosabb oldala is. A Stay and Pleasure elnevezésű csomagot nektek találták ki, ha a pihenésen túl esetleg egy kicsit többre, kicsit másra vágynátok! Az egykori palotából átalakított szállodában egy szuperszexi éjszaka elé nézetek, privát szaunával, törökfürdővel, pezsgővel és sok-sok eperrel. Bónuszként kinyithatjátok az Intim Pleasure dobozt, ami csurig van izgalmas kütyükkel, ha pedig megéheznétek a kimerítő hancúrozás közben, a konyhaművészeti fogások nem fognak csalódást okozni.

Forrás: hotelclaris.com

Szex és New York – a valóságban

A Night Hotel kevesebb mint fél háztömbnyire van a Times Square-től, mégis lesz alkalmatok egy félhomályos összebújásra, amiben sokat segítenek a tökéletesen sötétítő függönyök. Ahogyan a neve is mutatja, ebben a modern hotelben minden a diszkrécióról szól, így meghitt élményt tud teremteni akkor is, ha odakint nagy a nyüzsgés. Természetesen itt más extrákra is számíthattok: az alulról megvilágított ágyban áldozhattok a gyönyör oltárán, ráadásul huncut meglepetéseket is találtok majd az éjjeliszekrényben.

Forrás: nighthotels.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.