Alessandra Ambrosio: "Ha diétázom, akkor megindulok a lejtőn"

Forrás: Instagram/Alessandra Ambrosio -
diéta Victoria Secret Alessandra Ambrosio fogyókúra
Bármennyire is meglepő, nem minden Victoria's Secret modell választja a light és cukormentes életet. Alessandra Ambrosio legalábbis biztosan nem. Erről mesélt nemrég.

"Minden az önkontrollról, és a változatos étrendről szól" - mesélte a szupermodell. "Természetesen nem eszem mindennap tésztát, csak akkor, ha hazamegyek Brazíliába, ahol minden sarkon egy tésztázóba, vagy egy pékségbe botlok. Mindent megeszek, amit csak megkívánok, majd amikor visszamegyek Los Angelesbe jöhetnek a saláták, a hal, a csirke."

Alessandra Ambrosio nem tagadja meg magától a finom falatokat Forrás: Instagram/Alessandra Ambrosio

"Bármikor elkezdek diétázni, akkor megindulok a lejtőn. Ezért úgy döntöttem, hogy ha megkívánok egy kocka csokit, vagy egy frissítő koktélt a repülőn, amikor a barátaimmal vagyok, akkor nem tagadom meg magamtól. Sőt! Igazából egy héten kétszer, vagy háromszor megiszom egy teát, és elfogyasztok mellé egy sütit is a lányommal."

És hogy mit gondolt a szupermodell a plasztikai műtétekről?

"Ha a szépészeti beavatkozásoknak hála jobban érzed magad, akkor rendben van, egyikőnk sem lehet biztos benne, hogy később nem fekszik kés alá. De a legfontosabb, hogy ne csak a külsőnkkel, hanem a belsőnkkel is törődjünk" - tette hozzá a gyönyörű modell.

Ez zsír!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Lekövérezték a Victoria's Secret modellt, Erin Hearthertonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160407-lekovereztek-a-victoria-secret-modellt-erin-hearthertont.htmlEmlékeztek még rá, amikor Palvin Barbit lekövérezték? Nos, egy Victoria's Secret modell, Erin Heartherton is ugyanezen ment át, és nemrég elmesélte, hogy milyen megpróbáltatások érték, amíg angyalszárnyakat viselt.Ez Zsír!OrigoIrina Shayk jógával gyúrt a Super Bowlrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160208-a-vilaghiru-modell-jogaval-gyurt-a-super-bowlra.htmlA Super Bowl rajongók többsége belehuppant egy kényelmes fotelbe, maga mellé készített egy nagy adag rágcsát, amit egy még nagyobb adag sörrel leöblítettek. Nem így tett azonban Irina Shayk, Bradley Cooper barátnője, aki inkább sportolt a közvetítés előtt. Ez Zsír!OrigoSzülés után négy hónappal elképesztően fest Naya Rivera alakjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-naya-rivera-negy-honapja-hozta-vilagra-kisfiat.htmlA Glee színésznője, Naya Rivera pár hónapja adott életet kisfiának, de alakja nem erről árulkodik. Az Instagram-oldalára posztolt képe hihetetlen reakciókat váltott ki rajongóiból. Ez Zsír!--Elképesztő izmokat villantott Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160202-elkepeszto-izmokat-villantott-hugh-jackman.htmlHoppá! Hugh Jackman levedlette farkasruházatát, és egy olyan képet posztolt Instagramra, amin a verejtékcseppek nyaldossák sportos felsőtestét. Ez Zsír!OrigoVoksán Virág elárulta, mitől karcsú a derekahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160208-voksan-virag-elarulta-karcsusaganak-titkat.htmlRengeteget utazik, sokat dolgozik és mégis mindig tökéletes formában van Voksán Virág. Megtudtuk, minek köszönheti legendás karcsúságát! Ez Zsír!--Szülés után négy hónappal elképesztően fest Naya Rivera alakjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-naya-rivera-negy-honapja-hozta-vilagra-kisfiat.htmlA Glee színésznője, Naya Rivera pár hónapja adott életet kisfiának, de alakja nem erről árulkodik. Az Instagram-oldalára posztolt képe hihetetlen reakciókat váltott ki rajongóiból. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.