Budapest lenyűgöző tetőteraszai – ahol a legjobb partik kezdődnek

parti Corvintető tetőterasz Budapest Gozsdu Udvar 360
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Finom falatok, isteni koktélok, lenyűgöző panoráma, naplemente, jó társaság, az ereidben dübörgő basszus – ezek közül minden a tiéd lehet, ha kikapcsolódásod színteréül Budapest legjobb tetőteraszait választod. Íme, a Life.hu kedvencei. 

Gozsdu Skyterasz – A legtrendibbek egyike

Forrás: Gozsdu Skyterasz

A város egyik legmenőbb szabadtéri szórakozóhelyét, a Gozsdu Skyteraszt a Gozsdu udvar tetején találod. Választékos zenei kínálat, hajnalig tartó partik, isteni finom reggelik, ebédek – kövön sütött pizzák, grillételek várják a vendégeket hétvégén, vagy akár egy-egy fárasztó hétköznap estéjén. A tetőre feljutni információk hiányában ugyan nem könnyű, de reméljük, hamarosan még több tábla mutatja majd az utat a város legtrendibb tetőteraszához.

Forrás: Gozsdu Skyterasz

Miért szeretjük? A skyteraszok közül az egyik legimpozánsabb kialakítással büszkélkedik.
Panoráma: Inkább csak a környező házak tetejében gyönyörködhetünk.
Átlagéletkor: 30 év
Cím: Budapest, Király utca 13., Dob utca 16.

360Bar – Természetközeli érzés a város felett

Forrás: 360Bar

Elegáns, már-már luxushangulatú tetőterasz, a város krémjének szórakozóhelye, ahol a chill és downtempo zenék mellé a legfinomabb borok dukálnak. Az igényesen kialakított belső térben nagy hangsúlyt fektettek a természet jelenlétére: rengeteg dísznövényt találunk, még az asztalokat is ezekkel dekorálják. De nemcsak az éjszakai élet színtere lehet a 360Bar: isteni finom reggelikkel, ebédekkel várják a panorámában gyönyörködni vágyókat egész nap. Sőt! Ha van kedved, a rooftopjógát is kipróbálhatod: remek program a város felett!

Forrás: 360Bar

Miért szeretjük? Mert amellett, hogy az egyik legelegánsabb hely, nem néznek ki senkit tornacipőben sem.
Panoráma: A város legmagasabb tetőterasza, ennek megfelelően lenyűgöző panoráma tárul elénk: rálátunk a Citadellára, a Bazilikára és még a Halászbástyára is.
Átlagéletkor: 30+
Cím: Budapest, Andrássy út 39.

Corvintető – Hétköznapi lazuláshoz

Forrás: Corvintető

Az első és legnépszerűbb, egy igazi pesti romkocsma a város közepén, a Blaha Lujza téren. Odabent több teremben szórakozhatsz, kint pedig akár mozizhatsz is. A Tető - ahogyan sokan nevezik - egyre több kulturális programnak ad otthont, ilyen például a MetronómTető is, ahol kortárs szenei esteket hallgathatnak az érdeklődők. A jó időben már délutánonként is sokan vannak a többnyire elektronikus zenével kedveskedő Tetőn, senkit nem rettent el több száz lépcsőfok. Kora este szinte egy gombostűt sem lehet leejteni a főváros egyik legnépszerűbb alternatív rooftopján.

Forrás: Corvintető

Miért szeretjük? Laza, tornacipős hely, ahol teljesen elengedheted magad.
Panoráma: Nem különösebben ámulatba ejtő, de azért szeretjük.
Átlagéletkor: 30
Cím: Budapest, Blaha Lujza tér 1.

Heliport Panorama Terrace – exkluzív vacsorákhoz

Forrás: Heliport Panorama Terrace

Itt partizni ugyan nem lehet, ám nem hagyhatjuk ki a felsorolásból ezt a teraszt sem, hiszen a város egyik legexkluzívabb helye, ahol különleges környezetben vacsorázhatunk. A Heliport Panoráma Terasz Étteremben a legkiválóbb alapanyagokból készítik el ételeinket, ráadásul mindenki számára elérhető áron.

Forrás: Heliport Panorama Terrace

Miért szeretjük? Exkluzív élményt nyújt.
Panoráma: Tökéletes kilátás, naplementében a legszebb!
Átlagéletkor: 40+
Cím: Budapest, Hold utca 5.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.