Diana diétája: ezeket ette a hercegné, hogy megőrizze vonalait

Forrás: Wikipédia -
séf diéta szakács főzés étrend táplálkozás Diana hercegnő életmód ételek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alapvetően kedvelte az egészséges ételeket, ám olykor-olykor azért Diana is engedett a csábításnak. Így étkezett a nép hercegnője egykori szakácsa, Darren McGrady szerint.

Darren McGrady 1982 és 1993 között irányította a legfőbb londoni királyi rezidencia, a Buckingham-palota konyháját, a hercegi pár válása után pedig Diana hercegnőnek főzött - ennélfogva tehát tud egyet s mást arról, hogyan őrizte meg híresen karcsú vonalait "a nép hercegnője".

Forrás: Wikipédia

A szakács szerint az állítólag bulimiával küzdő Diana alapvetően egészségesen étkezett: kerülte a vörös húsokat, és a szénhidrátok bevitelét is igyekezett csökkenteni.

Azt mondta nekem: maga ügyel a zsírokra, én pedig elintézem a szénhidrátokat az edzőteremben

Péterfy Bori nem csak a színpadon rocksztár. Ez azonban az alakján egy cseppet sem látszik. Igaz, köze lehet ehhez annak, hogy több mint 20 éve a jóga szerelmese. Sőt, ha teheti, gyalog vagy biciklivel közlekedik. Nem beszélve a koncertekről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.