Tom Cruise nem lesz ott lánya 10. születésnapján

ünneplés Suri Cruise Katie Holmes Tom Cruise édesapa születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Suri Cruise valószínűleg mindent megkap a 10. születésnapjára, amire egy kislány vágyhat, a legfontosabbat mégsem: a sztárcsemete édesapja nélkül fogja ünnepelni a jeles évfordulót.

A 10. születésnap minden gyermek életében hatalmas mérföldkőnek számít. Suri Cruise a napokban ünnepli a kerek évfordulóját, ám a hírek szerint édesapja, Tom Cruise nélkül. Az In Touch magazin forrása szerint a sztár legújabb filmjének forgatása miatt nem tud ott lenni lánya nagy napján.

Ez lesz Suri harmadik születésnapja, amelyen nem lesz ott a filmsztár Forrás: AFP/Mehdi Taamallah/Mehdi Taamallah

Tom Cruise-ról novemberben jelentették, hogy immár 800 napja nem látta lányát, ami azt jelenti, hogy sem a lánya tavalyi, sem pedig az azelőtti születésnapján nem jelent meg. Bár a kívülállóknak úgy tűnhet, hogy a Londonba költözött Cruise egyáltalán nem tesz erőfeszítést arra, hogy lássa kislányát, bennfentesek szerint a színész nagyon bánja, hogy nem lehet ott lánya nagy pillanataikor.

Forrás: Northfoto

Suri anyukája, Katie Holmes azonban a legfrissebb hírek szerint mindent megtesz, hogy Suri születésnapja olyan varázslatos legyen, amilyen csak lehet: az anyja-lánya párost New York utcáin kapták lencsevégre, amint a csinos, talpig rózsaszínbe öltözött Surival együtt nagyon igyekeztek valahová.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.