Hoppá! Katie Holmes terhes?

Forrás: AFP/Chris Delmas/Chris Delmas -
terhesség terhes pletyka Katie Holmes Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen elképesztő híresztelések láttak napvilágot Katie Holmes-ról, aki a US Magazine szerint négyhónapos terhes Jamie Foxx-tól, és már az esküvőt is tervezgetik. 

Lassan már egy éve pletykálnak Katie Holmes és Jamie Foxx állítólagos kapcsolatáról, a US Magazine pedig nemrég azt is megszellőztette, hogy a színésznő állítólag már teherbe is esett kollégájától, akivel az esküvőt is tervezik.

Forrás: AFP/Chris Delmas/Chris Delmas

Katie Holmes sajtósa azonban most a Mirrornak nyilatkozva öntött tiszta vizet a pohárba. Kategorikusan kijelentette: semmi sem igaz az elmúlt hónapok pletykáiból, a két színész csupán jó barátságot ápol egymással.

Katie Holmes miatt nem látogatja lányát Tom Cruise

Híresztelések ide vagy oda, a hollywoodi sztár nem akarja távol tartani magát lányától, és nincs rá bizonyíték, hogy nem találkozik rendszeresen a kis Surival. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.