plasztikai műtét színésznő Nicole Kidman szépészeti beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idő előrehaladtával egyre több sztár fekszik kés alá, persze nincs is ezzel semmi gond, hiszen a sztárok világában a tökéletes kinézet elvárás. Ám vannak, akik többször ugranak be a kedvenc orvosukhoz, mint a sarki közértbe. Nicole Kidman is közéjük tartozik.

A 49 éves színésznő nem igazán tudja elfogadni, hogy rajta is nyomot hagynak az évek, így ádáz harcot űz a ráncok ellen. A feszes bőr ára viszont az, hogy eltűntek a színésznő arcvonásai. Ráadásul egyre fehérebb és vékonyabb is Nicole.

Forrás: NORTHFOTO/Future-Image/Dennis Van Tine

Nicole Kidman férjének dala az orális szexről szól

Nicole Kidman férje, Keith Urban egy olyan lendületes kis nótával rukkolt elő, ami garantálja, hogy még az is felkapja rá a fejét, akit ez egyáltalán nem érdekel. A dal ugyanis az orális szexről szól, ami valljuk be; egészen a Mariana-árok mélységeibe ránt minket. A teljes cikket elolvashatod itt!

Végre megérkezett a Szívek szállodája plakátjahttp://www.life.hu/sztarok/20160520-vegre-megjelent-a-szivek-szallodaja-plakatja.htmlMostanában nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki egy újabb infó a Szívek szállodája folytatásáról. A legújabb fejlemény pedig, hogy végre megszületett a plakát és a cím is! TV + Sztárok--Jessica Simpson mellei akkorák, hogy elfoglalták az egész internetethttp://www.life.hu/sztarok/20160518-jessica-simpson-mellei-alig-fernek-el-a-szuk-ruhacskajaban.html Amerika kedvenc színésznő-énekesnője elképesztő alakkal érkezett meg Beverly Hills-be. TV + SztárokAFPUma Thurman egy durva csóktámadás áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-uma-thurman-egy-csoktamadas-aldozata-lett.htmlA legtöbb ember csak álmodozik arról, hogy egy világsztárral csókolózzon. Nos, egy vállakozó álma valósággá vált, amikor 175 ezer euróért vett egy pár belépőjegyet, az öröm hevében pedig Uma Thurmant is sikerült lekapnia. TV + Sztárok--Cooky marad a Music Fm-nél, vagy repülni fog?http://www.life.hu/sztarok/20160513-cooky-hamarosan-eldonti-hogy-folytatja-e-a-karrierjet-vagy-inkabb-repulni-fog.htmlA Nagy Duett egyik zsűritagja komoly döntés előtt áll és mindenképpen jól át kell gondolnia, hogy mihez kezd majd az életével. TV + SztárokOrigoNicole Kidman férjének dala az orális szexről szólhttp://www.life.hu/sztarok/20160512-nicole-kidman-ferjenek-legujabb-szama-az-oralis-szexrol-szol.htmlNicole Kidman férje, Keith Urban egy olyan lendületes kis nótával rukkolt elő, ami garantálja, hogy még az is felkapja rá a fejét, akit ez egyáltalán nem érdekel. A dal ugyanis az orális szexről szól, ami valljuk be; egészen a Mariana-árok mélységeibe ránt minket. TV + Sztárok--Pamela Anderson fintorgó plasztikrémmé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160506-pamela-anderson-arca-eleg-ijesztore-sikerult.htmlA 48 éves Pamela Anderson hihetetlen átváltozáson ment keresztül, szinte meg sem ismertük azokon a képeken, amelyek nemrég egy New York-i gálán készültek róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.