Itt az új őrület: elkészült a babyccino, a babáknak való kávé!

Forrás: Dreamstime -
édesanya baba őrület kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő hír járta be a világsajtót a napokban. Pár barista egy újfajta italt talált ki, melyet a csöppségek is bátran fogyaszthatnak, akár egy séta közben is. 

Habosított meleg tej, koffeinmentes kávé, a tetején egy kevés fahéj - így kell elképzelnünk egy babyccinót, Amerika új őrületét. Több külföldi portál írt már arról, hogy nagyvárosi édesanyák ezzel az itallal kedveskednek a kisbabáknak, mielőtt elindulnának otthonról. A dolog Manhattanben tetőzőtt, ahol már számtalan kávézóban is kapni a különleges italból - írja a New York Daily.

Forrás: Dreamstime

"A babyccino már annyira népszerű Amerikában, hogy nehéz lenne találni egy olyan kávézót, ahol nem kaphatunk az italból" - nyilatkozta egy helyi barista. Kiváncsiak vagyunk, hogy hazánkba mikor gyűrűzik be ez az új szokás.

Te adnál a kisbabádnak egy babyccinot?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.