Hamis néven végezték Czeizel Endre szeretőjének megtermékenyítését

név hamis szerető Czeizel Endre megtermékenyítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kerülhetett volna sor a genetikus szeretőjének, Dórinak a megtermékenyítésére a jogszabályok szerint, mégis két gyermeke született ilyen módon Czeizel Endrétől. Kiderült, hogy apaként nem az orvosprofesszor, hanem egy másik férfi neve szerepelt a papírokon.

Czeizel Endre mindent igyekezett elrendezni halála előtt, mégis egyre több a botrány a neve körül. Először a feleség és a szerető csatározásától volt hangos a sajtó, most pedig a mesterséges megtermékenyítéstől.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Kiderült, hogy

a spermadonor beleegyezői nyilatkozatára nem a professzor, hanem egy másik férfi adatai és aláírása került, vagyis a beavatkozásokat hamis néven végezték

- írja a Hot magazin. Az ugyanis biztos, hogy Czeizel Endre az apa, mivel könyvében leírta, hogy apaságát az Igazságügyi Intézet DNS-vizsgálatával is igazolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.