Tyson Furyt nem érdekli, hogy meghízott - Meglepő kép a sztárbokszolóról

Forrás: Twitter -
Wladimir Klitschko boksz hízás Tyson Fury
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit címvédő és az általa legyőzött korábbi világbajnok Vlagyimir Klicsko bortányos sajtótájékoztatót tartott a július 9-én esedékes visszavágójuk kapcsán, ráadásul Fury félmeztelenre vetkőzött és kijelentette, hogy "Dagadt cigány vagyok!"

Tyson Fury ismét kitett magáért...A bortányoktól sem mentes sajtótájékoztató azzal kezdődött, hogy a bokszoló pomponlányokkal táncolva érkezett a helyszínre. De a legnagyobb meglepetés csak ezután következett: Fury félmeztelenre vetkőzött. Mindezt pedig azért, hogy

megmutassa, mennyire elhízott.

"Szerintem szégyellheted magad, mert hagytad, hogy egy ilyen kövér ember legyőzzön" - mondta Fury az ellenfelének, Klicskónak, majd belemarkolt a hasában recegő zsírtömegbe.

Forrás: Twitter

Fury azt is hozzátette, hogy "Nem vagyok profi, nem is edzek úgy, mint Klicsko, aki igazi sportember. Ennek ellenére sokkoló, hogy egy ilyen dagadék legyőzte. Nem is kellene készülnöm ellene. Nem is akarok nyerni a visszavágón, remélem kiüt, mert akkor visszavonulhatok, mehetek nyaralni és még jobban elhízhatok."
Természetesen Klicskót ez a legkevésbé sem érdekelte, inkább lazán odavetette neki, hogy menjen a p*csába.

Wladimir Klitschko és Tyson Fury kemény csócsatát vívott Forrás: AFP/Patrik Stollarz

"Fury ártalmas a boksznak és a sportnak is, folyamatosan botrányosan viselkedik. Nem tiszteli a másságot, sértegeti a homoszexuálisokat, és élvezi, ha balhét keverhet, számomra nem ilyen egy igazi bajnok" – reagált Vlagyimir Klicsko.

De Fury nem hagyta annyiban, sőt! Nagyon keményen visszavágott, ám szavait inkább a szurkolóknak címezte.

"A meccs után elköltözöm Los Angelesbe. Amerikában egyenesebbek az emberek és nem utálnak. Engem viszont nem ismernek és fogadnak el az Egyesült Királyságban, mert cigány vagyok. Mindig is az maradok, egy kövér cigány. Ezért elmegyek a tengerentúlra, mert ott így is megfelelek" - írja a Mirror.

Íme egy varázstányér, amire minden diétázónak szüksége vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160526-ime-egy-tanyer-amire-minden-dietazonak-szuksege-van.htmlKépzeld a szexi alakhoz már nem kell lemondanod az ínycsiklandozó falatokról, elég ha csak lecseréled a tányérodat! Ez Zsír!--Az X-Men sztárja, Olivia Munn teljesen átalakult - Elárulta a titkát!http://www.life.hu/ez-zsir/20160518-az-x-men-sztarjanak-olivia-munnak-a-dietajat-senkinek-sem-ajanljuk.htmlOlivia Munn egy elég kemény diétába fogott bele: 80 %-ban zöldséget és gyümölcsöt, a maradék 20 %-ban pedig bármit ehetett. Ez Zsír!OrigoJean-Claude Van Damme lányának hasán sajtot lehet reszelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160509-jean-claude-van-damme-lanyanak-a-hasan-sajtot-lehet-reszelni.htmlNagyon valószínű, hogy Bianca Bree-nek edzésmódszerekért és egészséges életmód-tanácsokért sem kellett a szomszédba mennie, apjának, Jean-Claude Van Damme-nak és fitnesslady anyjának hála. Ez Zsír!--Lányával a hátán edz az artista - Elképesztő videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160426-a-cirque-du-soleil-tarsulatanak-tagja-a-lanyaval-a-hatan-edz.htmlA cirkuszok cirkuszának, a Cirque du Soleil-nek sztárja elég sajátos módon készül az előadásokra: a hároméves kislányát hátára kapva bravúrozik, és az erről készült videókat meg is osztja az Instagram-oldalán. Ez Zsír!OrigoHeidi Klum felszedett pár kilót, a rajongók rögtön szétszedtékhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160411-heidi-klum-felszedett-par-kilot-es-azonnal-a-tamadasok-kereszttuzebe-kerult.htmlBár Heidi Klum kicsattan az örömtől szerelme, Vito Schnabel oldalán, akivel nemrég a Karib-tengernél nyaraltak, de a strandolós fotók láttán a rajongók rendesen kiakadtak: az ex-szupermodell ugyanis láthatóan felszedett pár kilót. Ez Zsír!OrigoMár a külföldi sajtó is Palvin Barbi fürdőruhás testétől hangoshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160226-a-kulfoldi-sajto-reakcioja-arra-hogy-palvin-barbit-lekovereztek.htmlA gyönyörű magyar szupermodellt rengetegen támadták közösségi oldalain a róla készült fürdőruhás képek miatt, ő pedig reagált a vádakra. A történteket a külföldi sajtó sem hagyta szó nélkül. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.