Nincs Chelsea Pezzolánál dögösebb sportolónő

Forrás: Instagramm/chelseapezzola -
sportolónő Chelsea Pezzola golf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves floridai lány nem csak őrülten szexi, de tehetséges is. 

Chelsea Pezzola nem csak egy lány, akinek a milliomos kedvese golfozik: ő saját jogán, golftudása miatt lett ismert, nem azért, mert egy híres emberrel járt. A floridai, bandertoni lány profi golfozó, mindemellett pedig

őrülten dögös

- így a siker is borítékolható. Ráadásul azt is tudja, mit kezdjen a közösségi médiával, így nem csoda, ha szexi képei miatt egy csapásra Instagram-sztár lett.

Forrás: Instagram/Chelseapezzola

A 23 éves sportolőnő nem ma kezdte a golfot: már 14 évesen díjat nyert, 2006-ban őt tartották az egyik legtehetségesebb fiatal sportolónak. Később egyetemre ment: a sportokkal kapcsolatos üzleti lehetőségekről tanult, illetve kineziológiát hallgatott Michigan-ben.

Forrás: Instagram/chelseapezzola

Instagram oldalát már most 14.000 ember követi, és nem meglepő módon már a Playboy figyelmét is felkeltette: februárban cikkezett róla a nyuszis magazin.

Forrás: Instagramm/chelseapezzola

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.