Tengeri luxusvillák épülnek Dubaiban- elképesztő fényűzés

Forrás: http://www.thoe.com/ -
luxus villa Dubai épület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pálmaszigeteketől a Burj Khalifán át az Infinity Towerig Dubai tele van építészeti remekművekkel. Most pedig itt a legújabb őrület: vízben álló luxusvillákat építenek a Perzsa-öböl mentén.

A Kleindienst nevű tervezőiroda által megálmodott otthonokhoz még csak hasonlót sem láthattunk soha: a többszintes házak víz fölötti része leginkább egy hajó fedélzetéhez emlékeztet, azzal a különbséggel, hogy stabilan áll, és nem ringatják a hullámok. A víz alatti helyiségekből egyenként 25 négyzetméteres ablakokon nézhetünk át egyenesen a tenger mélyére. A tervek szerint

körülbelül ötven ilyen házat építenek

meg Dubai partjainál, és a beruházás része lesz még hat mesterséges sziget tucatnyi hotellel, valamint a világon először klimatizált utcákat is építenek. A mesebeli épületekből a tervek szerint 2017 végére lesz valóság.

Forrás: http://www.thoe.com/
Forrás: http://www.thoe.com/
Forrás: http://www.thoe.com/
Forrás: http://www.thoe.com/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.