Állítják: 3 éve nem látta és nem hívta fel lányát Tom Cruise

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Theo Wargo -
Suri Cruise Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolog derült ki Tom Cruise-ról. Ha mindez igaz, a fél világ hatalmasat csalódik a színészben. 

Tom Cruise-t utoljára 3 éve, Floridában, egy strandon fotózták le lányával, azóta nem készült róluk közös kép. Ez nem véletlen: bennfenntesek szerint a színész 3 éve nem látta a már tízéves lányát, és még csak telefonon sem beszéltek egymással.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Theo Wargo

Ezt pedig nem egyvalaki mondja: a US Weekly több informátortól tudja, hogy gyakorlatilag megszűnt a kapcsolat a Mission: Impossible sztárja és kislánya között. A színész sajtósa még nem reagált a vádakra.

A kis Surit gyakran fotózzák édesanyja, Katie Holmes társaságában, de ez természetes is, hiszen ő viseli gondját a gyereknek.

Suri Cruise apja természetét örökölte! Könyörtelenül kirúgta zenetanárát

Nagyon úgy tűnik, hogy az imádnivaló Suri Cruise az édesapja szigorú szemléletét örökölte. A kislány ugyanis úgy döntött, hogy megválik a zenetanárától, mivel az nem felelt meg a vele szemben támasztott magas elvárásoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.