Tom Cruise nem lesz ott lánya 10. születésnapján

ünneplés Suri Cruise Katie Holmes Tom Cruise édesapa születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Suri Cruise valószínűleg mindent megkap a 10. születésnapjára, amire egy kislány vágyhat, a legfontosabbat mégsem: a sztárcsemete édesapja nélkül fogja ünnepelni a jeles évfordulót.

A 10. születésnap minden gyermek életében hatalmas mérföldkőnek számít. Suri Cruise a napokban ünnepli a kerek évfordulóját, ám a hírek szerint édesapja, Tom Cruise nélkül. Az In Touch magazin forrása szerint a sztár legújabb filmjének forgatása miatt nem tud ott lenni lánya nagy napján.

Ez lesz Suri harmadik születésnapja, amelyen nem lesz ott a filmsztár Forrás: AFP/Mehdi Taamallah/Mehdi Taamallah

Tom Cruise-ról novemberben jelentették, hogy immár 800 napja nem látta lányát, ami azt jelenti, hogy sem a lánya tavalyi, sem pedig az azelőtti születésnapján nem jelent meg. Bár a kívülállóknak úgy tűnhet, hogy a Londonba költözött Cruise egyáltalán nem tesz erőfeszítést arra, hogy lássa kislányát, bennfentesek szerint a színész nagyon bánja, hogy nem lehet ott lánya nagy pillanataikor.

Forrás: Northfoto

Suri anyukája, Katie Holmes azonban a legfrissebb hírek szerint mindent megtesz, hogy Suri születésnapja olyan varázslatos legyen, amilyen csak lehet: az anyja-lánya párost New York utcáin kapták lencsevégre, amint a csinos, talpig rózsaszínbe öltözött Surival együtt nagyon igyekeztek valahová.

Hatalmasat nőtt Ördög Nóra és Nánási Pál kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160418-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotografus-kisfia-vencel-hatalmasat-nott.htmlRá sem lehet ismerni a kis Vencelre: rengeteget változott a magyar sztárpár kisfia. Család--Felrobbantotta az internetet az anyuka, aki őszintén beszélt a szoptatás nehézségeirőlhttp://www.life.hu/csalad/20160415-elaina-bellis-edesanya-felrobbantotta-az-internet-szoptatos-fenykepevel-es-oszintesegevel.htmlElaina Bellis fényképét két nap alatt több ezren kedvelték, és számtalan pozitív megerősítést kapott. CsaládOrigoÁllítják: második gyermekét várja Blake Livelyhttp://www.life.hu/csalad/20160415-blake-lively-szineszno-masodik-gyermeket-varja-ferjetol-ryan-reynolds-szinesztol.htmlA hírek szerint igazak a találgatások: A pletykafészek sorozat színésznője a hírek szerint ismét babát vár. Család--Válásuk után újra együtt Ben Affleck és Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/csalad/20160413-ben-affleck-szineszt-es-jennifer-garner-szinesznot-valasuk-utan-ujra-egyutt-lattak.htmlNem sokkal különköltözésük után ismét együtt látták Hollywoodi egykori álompárját. Család--Saját maga emelte ki újszülött gyermekét a császárral szülő édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20160413-sarah-downs-sajat-maga-emelte-ki-mehebol-ujszulott-gyermeket-csaszarmetszes-kozben.htmlSzemélyesebbé szerette volna tenni gyermeke világrajövetelét, ezért ő maga emelte ki kisbabáját a császármetszés közben. CsaládOrigoHatalmasat nőtt Owen Wilson kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160405-owen-wilson-szinesz-kisfia-robert-ford-hatalmasat-nott.htmlHihetetlen, hogy telik az idő: a hollywoodi sztár legidősebb gyermeke, Robert Ford Wilson immár 5 éves, és egy az egyben úgy néz ki, mint világhírű édesapja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.