Hűha! Rá sem ismerni az egykori olimpiai bajnokra, Czene Attilára

Forrás: mob.hu, MTI/Mészáros János -
Czene Attila fotó olimpiai bajnok sportoló úszó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czene Attila 1996-ban nyert olimpiai aranyat. Az elmúlt években kissé eltűnt a nyilvánosság elől, sőt a külseje is nagyban megváltozott. 

Az élsport és a versenyzés abbahagyását sajnos a testsúlya bánta: Czene Attilára az utóbbi években nagyjából 20 kiló felesleg rakódott. Az olimpikon úszót saját bevallása szerint zavarják a pluszkilók, és már dolgozik azon, hogy leadja őket, ugyanis a 2017-es budapesti világbajnokságon rajthoz szeretne állni. A 42 éves olimpiai bajnok az elmúlt évek során köztisztviselői pályára lépett, és legtöbb idejét a családjára fordítja. Nézd meg, hogyan néz ki az egykori bajnok. Íme:

Forrás: mob.hu, MTI/Mészáros János

Az 1996-os olimpián csak a hatodik napon tudott indulni, mert a verseny előtt a térdét beverte, így nem volt sportolásra alkalmas állapotban. Csak a 200 méteres vegyes úszásban és 4*100 méteres vegyes váltóban lett bajnok. Erről itt láthatsz egy felvételt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.