Gombos Edina nagyon rossz hírt közölt a rajongóival

Forrás: TV2 -
család Amerika Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon sokan kedvelték Gombos Edinát műsorvezetőként, de ő gondolkodás nélkül feláldozta karrierjét, hogy Amerikába költözzön családjával. Néhány hete azonban felmerült az a pletyka, hogy hazatérnek. Edina Facebook-oldalán reagált a híresztelésre.

Gombos Edina és férje régóta játszadoztak azzal a gondolattal, hogy külföldön kezdjenek új életet együtt. A műsorvezető szerelmét többször is megkeresték komoly állásajánlatokkal, ám sokáig nem léptek, és nem költöztek el. Bár mindvégig tudták, hogy egyszer eljön az ideje a külföldi létnek, sokáig nem akartak menni.

Forrás: Facebook/Edina Gombos

Azonban eljött a tökéletes pillanat a nagy váltásra: Edináék második gyermeke is megszületett, így az újabb komoly állásajánlatot nem tudták visszautasítani. Amerikába költöztek. Mostanában azonban felmerült a pletyka, miszerint Edina és családja hazaköltöznek. A TV2 egykori műsorvezetője a Facebook-oldalán reagált a híresztelésekre. "A megjelent cikkre még annyit reagálnék, hogy nem Marsi Anikó életútját követem, ahogy címlapon írták. Milyen nevetséges feltételezés!" – írta a korábbi műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.