Fenyő Miklós unokájával koncertezett: Végre egy közös kép!

unoka koncert nagypapa Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon cuki képeket posztolt Fenyő Miklós az unokájáról. A zenész nagy örömére Balázs még a koncert előtti pillanatokban is vele lehetett.

Fenyő Miklós karrierjéről, munkásságáról szinte minden korosztály hallott már, ha máshonnan nem, de az életét feldolgozó Made in Hungária című filmből biztosan. Hiába a hosszú évtizedek óta tartó reflektorfény,

a legendás énekes magánéletéről mégis vajmi keveset tudunk.

Amellett, hogy a lassan 70 éves sztár még mindig megállás nélkül koncertezik, büszke apa és nagypapa is. Családjáról viszont csak nagyon ritkán láthatunk képeket. Éppen ezért örülünk például a mostani posztjának, ugyanis végre láthatjuk két és fél éves unokájával, a kis Balázzsal. Nagypapa és unokája szemmel láthatóan imádják egymást.

A büszke nagypapa még legutóbbi margitszigeti koncertjére is magával vitte a kicsit, akivel néhány közös kép is készült.

Fenyő lánya, Dió korábban már elmesélte, hogy édesapja nem egy földön csúszkálós, gügyögős nagyszülő, ám rengeteget beszélget unokájával és egyfolytában puszilgatja. Nagyon jó a viszony kettejük között.

Minst ismeretes, Fenyő Miklós éppen akkor vesztette el szeretett feleségét, amikor kiderült, hogy lánya babát vár, talán ettől is olyan szoros a köztük lévő kötelék is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.