Így köszöntötték szülei a szülinapos Berki Natasa Zselykét

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"2013.10.29-én 7:35-kor jött a világra a mi kis hercegnőnk!" - írta ki nyilvános Instagram-oldalára Berki Krisztián, majd pedig feltöltött egy csodás fotót.

Éved röpke pillanat, Lepereg előtted minden mozdulat, Oly kevés ez idő, mit megértél,
kívánom, hogy örökkön-örökké legyél!

Boldogítsd melletted az embereket, Szíved szomorkodni soha nem engedem!
Ha valaki mégis megbántana téged, Gyorsan lépj túl rajta, hisz ilyen az élet!

Mindenben a jót, s a szépet keresd, S ki megérdemli, nagyon szeresd!
Mosolyod aranyozza be a világot, Még sok boldog születésnapot kívánok!

Pamela így üzent:

"Sziasztok! Ma van Berki Natasa Zselyke 3. Szülinapja❤️ Csodálatos számunkra ez a nap, mert 2013.10.29.-én megszületett, rengeteg boldogságot hozva az életünkbe☺️
Mutatok Nektek egy kis érdekességet, vagy nevezhetjük csodának is ? Mindenesetre ma reggel, mikor megnyitottam a privát Facebookomat, meglepődtem Ezt a fotót 2012. október 29-én posztoltam, mikor még csak poénból tettem ki a képet, hisz annyira sokat ettem, hogy olyan volt a hasam, mintha terhes lennék. Megdöbbentő az, hogy Natika 2013.10.29-én megérkezett, pedig november 5-re voltam kiírva, de csoda vagy véletlen, Ő előbb szeretett volna érkezni egy héttel❤️ Boldog Szülinapot, Kislányom❤️❤️❤️"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.