Bombázó! Elképesztő módon pörög a rúdon Pirner Alma

fotó szexi edzés Pirner Alma rúd
Alma a szülés után nem sokkal vissza is nyerte tökéles alakját, amit nem is titkol, rendszeresen posztolja fotóit.

"Első fotón a szülés utáni visszatérésem látható, amikor a férjem beszerelte a nappaliba a rudat, hogy gyakorolhassak hosszú kihagyás után" - írta a kép mellé Alma. Bátran letagadhatna jó pár évet a 35 éves édesanya, aki kirobbanó formában van. A rúdtánc nagyasszonya szerint nem kell a terhességet alibinek használni a hízásra, utána is lehet valaki fitt és csinos.

Forrás: Facebook/Pirner Alma

Döbbenetesen néz ki a 70 éves testépítő dédnagymamahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161012-a-70-eves-testepito-dednagymama-mary-clayton-dobbenetesen-nez-ki.htmlNem a 70 évesek átlagos életét éli Mary Clayton, aki a pihenés és a kötögetés helyett az edzőteremben tölti az idejét. Hetente pontosan hat napot edz és munkáját nemrég egy díjjal is elismerték: megnyerte a 60 felettiek testépítő versenyét. Ez Zsír!OrigoBo Derek 59 évesen is egy szexbombahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161008-az-59-eves-bo-derek-remek-formaban-van.htmlBo Derek egy egész generáció szexszimbólumává vált, köszönhetően az 1979-es Bombanő című filmnek. Bár azóta több mint 35 év is eltelt, a színésznő még most is méltán büszke lehet alakjára. Ez Zsír!OrigoWow! 10 millió követője lett a legszebb popsijú Insta-lánynakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161006-jen-seltert-10-millioan-kovetik-az-instagramon.htmlJen Selterrel madarat lehet fogatni: követőinek száma mostanra érte el a 10 milliót. Még Rihanna is rajong érte! Ez Zsír!OrigoKockahas terhesen? Íme, azok az anyukák, akiknek sikerült!http://www.life.hu/ez-zsir/20161005-terhesen-is-kockes-a-hasuk-chontel-duncan-sarah-stage-hannah-polites-massy-arias-oxana-rumyantseva.htmlTerhesség ide vagy oda, vannak olyan kismamák, akik akkor sem hagynak fel az edzéssel, ha kisbabát várnak. Izmosak és dögösek maradnak a várandósságuk alatt is, szülés után pedig úgy néznek ki, mintha mi sem történt volna. Ez Zsír!OrigoMég meg sem született, máris diétára fogta kisfia Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160929-liptai-claudiat-dietara-fogta-kisfia-nem-engedi-hogy-sokat-egyen.htmlLiptai Claudia szebb mint valaha. Bármilyen fotót posztol magáról a kismama, csak úgy árad róla a harmónia és a szépség. A színésznőt kisfia tartja karban, ugyanis nem hagyja elhízni. Ez Zsír!OrigoFeketén, habosan, tejjel, mindenhogy imádjuk! Ma van a kávé világnapjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160928-ma-van-a-kave-vilagnapja-ezert-szeretjuk.htmlEl sem tudnánk képzelni nélküle a napjainkat, mert nyugalmas perceket biztosít, mert elképesztően finom, mert százféle variációban el lehet készíteni, mert feldob. Igen, ez a kávé, aminek ma ünnepeljük a világnapját. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.