Kelly Ripa lassan visszanyeri a botox előtti külsejét

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Nicholas Hunt -
fashion week botox Kelly Ripa
Kelly Ripa megszólalt, méghozzá arról, amiről viszonylag kevés sztár beszél szívesen: a botoxkezelésekről mesélt a színésznő. 

A szerdai Live with Kelly című műsorban a műsorvezető arról beszélt, amiről a sztárok nem szívesen: az elhibázott botoxkezelésekről.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Nicholas Hunt

"

Most már lassan kezdek megint önmagamra hasonlítani, de volt egy 6 hónapos időszak, amikor mindenki azt kérdezte, mi a baj, miért nem mosolygok?

Az állandó reflektorfény szinte kötelezi a sztárokat arra, hogy az idő múlása csak minimálisan látszódjon rajtuk. Vannak, akik ügyesen oldják meg a plasztika-kérdést, ám többen vannak, akik erre képtelenek: itt össze is szedtük, kik azok a hírességek, akiknek a plasztika tette tönkre a karrierjét.

Ragyogó smink a leghidegebb őszi napokra - Videó!http://www.life.hu/trend/20161110-ragyogo-smink-a-leghidegebb-oszi-napokra.htmlVárady Polett most megmutatja, hogy ragyogj a leghidegebb őszi napokon is, amikor talán az ágyból felkelni sincs kedvünk. De egy csodás smink és egy bájos virágcsokor mindent megold! Trend--Vissza a kezdetekhez: Vadiúj hajszínnel rukkolt elő Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20161108-kylie-jenner-kim-kardashian-testvere-atfestette-a-hajat.htmlKylie Jenner imád kísérletezni, pláne, ha a hajszínekről van szó. A celeblány jó ideje szőke volt már, most azonban úgy döntött, ismét új külsővel rukkol elő. TrendOrigoKim Kardashian akart lenni, de túl jól sikerült a műtéthttp://www.life.hu/trend/20161109-kim-kardashian-kulsejet-akarta-mutet-de-nagyon-megbanta-a-fiatal-no.htmlA 27 éves Claire Leeson 18 ezer fontot, nagyjából 6 millió forintot költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian. Azóta megbánta a dolgot. TrendOrigoTudtad? A pasik a ruhádat nézik meg először rajtad!http://www.life.hu/trend/20161107-3-es-fel-masodperc-alatt-dol-el-az-elso-benyomas-ez-az-mit-nezunk.htmlAz első benyomás fontosabb, mint gondolnánk, nemrég pedig egy kutatásból az is kiderült, mit néznek meg rajtunk elsőként a férfiak. Trend--Ráncos és kissé ősz lett Gary Barlow, a Take That egykori szépfiúja http://www.life.hu/trend/20161107-gary-barlow-kisse-megoszult-rancos-lett-az-egykori-szepfiu-enekes.htmlA 45 éves sztár a hivatalos Twitter oldalára lőtt egy szelfit, melyen jól meglátszik, hogy bizony felette is eljárt az idő. Trend--Micsoda cickók: Tóth Andi fotójánál ma már nem lesz dögösebb http://www.life.hu/trend/20161109-toth-andi-enekesno-megvillantotta-melleit-a-dogos-sztar-foto.htmlA 2014-es X-Faktor győztesének fellépőruhája vagány és rockeres, ám nekünk egy vad dominaszerelés is beugrott a kép láttán. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.