Emily Ratajkowski csupán egy szemüvegben pózol

meztelen szelfi Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowsni attól híres, hogy előszeretettel dobja le a textilt és mutatja meg a világnak formás idomait. Így év végén ismét borzolja a kedélyeket...

Bár volt néhány filmes próbálkozása Emily Ratajkowskinak, a többi között ő volt Ben Affleck szeretője a Holtodiglan című filmben, leginkább vetkőzős szelifjeiről ismerjük őt. A fiatal sztár Londonban született és Kaliforniában nőtt fel. A napfényes Los Angelesben nem is csoda, hogy a 25 éves modellt folyamatosan megihletik a napsugarak és a tenger; hol homokos hátsóval domborít, hol melleit napfürdőzteti... ezúttal egy hozzá képest rendhagyó fotót rakott fel közösségi oldalára:

egy szál fémkeretes szemüveget visel,

fürdőkádban kuporog, ruha pedig ismételten nincs rajta, bár ezt kivételesen nem teszi közszemlére.

Dork in the tub smiling because there are 10 million of you all! Thank you thank you

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

Emily Ratajkowski teljesen csupasz: ruha nélkül ünnepelt a modell

Minden férfi reméli, hogy Emily Ratajkowski a jövőben is megtartja azt a jó szokását, hogy szinte semmilyen ruhát nem ölt magára. A modell karácsonykor is egy pucér fotóval ajándékozta meg a rajongóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.