Emily Ratajkowski teljesen csupasz: ruha nélkül ünnepelt a modell

Forrás: http://www.hotcelebshome.com/ -
karácsony meztelen Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden férfi reméli, hogy Emily Ratajkowski a jövőben is megtartja azt a jó szokását, hogy szinte semmilyen ruhát nem ölt magára. A modell karácsonykor is egy pucér fotóval ajándékozta meg a rajongóit.

Hamarosan vége a 2016-os évnek, sokan remélnek változást 2017-től, de van, ami úgy jó, ahogy van. Ilyen például Emily Ratajkowski és az a szokása, hogy nem túl gyakran öltözik fel. A modell testét már szinte minden szögből lehetett látni meztelenül, de még mindig nem tudták megunni rajongói.

Karácsonykor is pucér Emily Ratajkowskij Forrás: http://www.hotcelebshome.com/

A dögös manöken karácsonykor sem hazudtolta meg magát, az ünnepek alatt sem takarta el testét felesleges ruhadarabokkal. A követői nagy örömére ismét pucér fotót posztolt magáról a sztár! Egy ilyen fotót látva még a hűvös, téli időben is forró lesz a hangulat.

Csillogásra fel! Őrületes partiruhák szilveszterrehttp://www.life.hu/trend/20161216-oruletes-partiruhak-szilveszterre.htmlSzilveszter éjszakája az évnek az az időszaka, amikor teljesen megőrülhetsz, és mindezt abszolút legálisan, sőt kötelezően. Egyben persze ez a csillogás és a dögös partiruhák ideje is. Mutatjuk, hogy milyen extrém flitteres, ragyogó ruhák közül válogathatsz most az üzletekben. TrendThinkstockÁlomestélyik a vörös szőnyegről! 2016 legmesésebb ruháihttp://www.life.hu/trend/20161219-alomestelyik-a-voros-szonyegrol-2016-legmesesebb-ruhai.html2016-ban sokkal többen hoztak szégyent a stílusra és a divatra, mint ahányan felmagasztalták. De azért voltak nagy divatpillanatok, és láttunk mesés estélyiket is a kifutón. Mutatjuk is a top 5 kedvencünket! TrendOrigoHódi Pamela igazi luxusajándékokat kapott: fotó! http://www.life.hu/trend/20161225-hodi-pamela-karacsonya-ezeket-kapta-az-edesanya-micsoda-luxus.htmlBerki Krisztián jövendőbeli felesége olyan mesés ajándékokat kapott, melyről bátran állíthatjuk, hogy nagyon sok nő álmodozik. TrendOrigoTolvai Reni csipkében fotózkodott: felháborodtak a követők! http://www.life.hu/trend/20161225-tolvai-reni-karacsonyi-foto-melltartoban-varja-a-karacsonyt.htmlBár a 25 éves énekesnő csak egy szexi fotót osztott meg a követőivel, nem várt reakciókat kapott. Trend--Andy Vajna karácsonyi pulcsiján rénszarvasok üzekednekhttp://www.life.hu/trend/20161225-vajna-timi-ksaracsonyi-kepen-andy-vajna-pulcsijan-renszarvasok-uzekednek.htmlAhogy a legtöbb sztár, úgy a Vajna házaspár is közzétette karácsonyi fotóját. Ebben még nem is lenne semmi különös, Andy Vajna pulcsiján azonban megakadt a tekintetünk. Trend--Örülnél egy világítós fehérnemű szettnek? Fotók!http://www.life.hu/trend/20161219-vilagito-fehernemus-fotok.htmlMit szólnál ha este mikor lekapcsolod a lámpát, világítana a bugyid és a melltartód? Bizony, van ilyen, és fantasztikusan néz ki. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.