Legjobb téli programok családosoknak

Forrás: adventiunnep.hu -
karácsony korcsolyapálya szánkó család programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony közeledtével az egész ország ünnepi hangulatba borul. Ilyenkor számos érdekes és szórakoztató programmal várják az érdeklődőket, főleg a gyermekkel érkezőket. Ne riasszon el a hideg, hiszen számos olyan programról maradhatsz le, melyet kár lenne kihagyni. 

Müpa Jégpálya

December 4. - Január 3.

A Művészetek Palotája előtt

A korcsolyázás és forralt bor együtt jár, főleg karácsonykor. Ha egy igazán szórakoztató programra vágysz, akkor nem érdemes kihagynod ezt a lehetőséget. A 400 négyzetméteres jégpálya - amelyen egyszerre akár 80 fő is korcsolyázhat - december 4-től egészen január 6-ig várja a látogatókat. A Müpa Jégpályára a helyszíni jegypénztárban lehet karszalagot váltani, de a Müpa és a Müpa Sátor rendezvényeire illetve a Ludwig Múzeum kiállításaira szóló érvényes belépőjeggyel ingyenesen használható. A korcsolyázókat télies büfékínálat - Müpa-bögrés forralt bor, forró csoki és fűszeres almaital - is várja a helyszínen, a zenei aláfestést pedig a Müpa Rádió biztosítja.

Forrás: Posztós János/Müpa

Városligeti Műjégpálya

November közepétől - Február végéig

Városliget

Ez Európa legöregebb, illetve legnagyobb szabadtéri mesterséges jégpályája. Az ötlete egészen 1870-ig nyúlik vissza, amikor a Korcsolyázó Egylet engedélyt kapott a városi tanácstól, hogy a Városligeti tó egy kisebb részét elkülöníthessék a sport rajongói számára. A család számára akár egy fél napos programlehetőségnek is kiváló választás lehet. Az utóbbi években sem lett drágább itt a korizás, sőt, a 6 év alatti kisgyermekek idén is ingyenesen mehetnek be a pályára. Ha kellemes téli időtöltést keresel, irány a Műjégpálya!

Forrás: facebook.com/mujegpalya.varosligeti

Adventi Ünnep a Bazilikánál

November 25. - Január 2.

Bazilika

6 éve válnak valóra az álmok a Szent István téren A budapesti Szent István téren évről évre advent első vasárnapján pompás köntösbe öltözik a város, monumentális fényfestést húz magára a Bazilika és zsibongással telik meg a tér is. Meseországot idéző vásárunkban felidézzük a karácsonyi készülődés hangulatát, illatát, fényeit és közösségformáló erejét is. Az Adventi Ünnep a Bazilikánál november 25-től január 2-ig a belváros fő találkozási pontja.

Forrás: adventiunnep.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.