Monica Bellucci meztelenül mutatta meg idomait

Forrás: Amazon Prime -
meztelen Monica Bellucci vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olasz színésznő ismét bebizonyította, hogy az életkor csak egy szám. Monica Bellucci 52 éves létére be merte vállalni – nagyon helyesen – a meztelenkedést! Több szögből is megmutatta bájait.

Monica Bellucci nem szégyenlős, de nem is lenne miért takargatnia magát. Az 52 éves olasz színésznő kora ellenére elképesztő formában van, hogy a szexuális kisugárzásáról már ne is beszéljünk. Éppen ezért ő bátran bevállalhat még most is igazán pikáns jeleneteket, ahogy meg is tette a Mozart in the Jungle című sorozatban.

Monica Bellucci pikáns jelenetben szerepelt Forrás: Amazon Prime

Az 52 éves szirén elámította rajongóit ezzel a jelenettel. Ráadásul az is üdvözítő, hogy Monica Bellucci úgy merte megmutatni idomait, hogy ő nem tartozik a csontsovány színésznők és modellek közé. A sztár igazán telt domborulatokkal rendelkezik, és jól látszik, hogy teljesen elégedett azzal, amivel megáldották. Magabiztosan állt a kamerák elé, ami szintén egyből feltűnik.

Monica Bellucci mindent megmutatott Forrás: Amazon Prime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.