A legmeghatóbb karácsonyi ajándékot kapta Landon: örökbe fogadták

Forrás: Facebook/Janelle Rice -
örökbefogadás ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Főként a gyerekek számára telik izgalommal a karácsony, hiszen minden kicsi kíváncsisággal lesi a fa alatt megbúvó csomagokat. Sok öröm éri őket ilyenkor, de a legszívszorítóbb ajándékot Landon kapta. Mostohaapja ugyanis örökbe fogadta őt, aminek annyira örült a kisfiú, hogy még sírva is fakadt.

Minden kisgyerek izgalommal telve várja a karácsonyt, számukra rejti a legtöbb meglepetést az ünnep. Akkora boldogság valószínűleg azonban kevés gyereket ér, mint Landont, akinek a legnagyobb álma teljesült idén: mostohaapja örökbe fogadta.

Legmeghatóbb karácsonyi ajándékot kapta Landon Forrás: Facebook/Janelle Rice

"Landon nagyon szerette volna, hogy a férjem, Daniel örökbe fogadja és felvehesse a nevét. Úgy éreztük, ennek most jött el az ideje" - mondta a kisfiú édesanyja, aki 10 évvel ezelőtt ment feleségül a mostani férjéhez. Landon először 5 éves korában hozta szóba az örökbefogadást. Még az iskolában is azt kérte a tanáraitól, hogy ne a születési nevén szólítsák, így az anya és az apa úgy döntöttek ideje elindítani az ügyet. Daniel titokban kezdett az örökbefogadáshoz néhány hónapja, így sikerült karácsonyra meglepni a kisfiút. Landon sírva is fakadt, amikor kibontotta a legszebb ajándékot, amit valaha kapott az életben - írja a Mashable.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.