Örülnél egy világítós fehérnemű szettnek? Fotók!

Forrás: luminoglow.com -
fehérnemű fotók világító fehérnemű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit szólnál ha este mikor lekapcsolod a lámpát, világítana a bugyid és a melltartód? Bizony, van ilyen, és fantasztikusan néz ki. 

Nappal egyszerű fehér alsóneműnek tűnnek, szép, csinos, csipkés darabok, de nincs benne semmi extra. De amint besötétedik, máris különlegessé válik.

Forrás: luminoglow.com

Tulajdonképpen nem világít, hanem foszforeszkál, bár a végeredmény szempontjából ez mindegy. Napközben feltöltődik fénnyel, este pedig elkápráztat minket.

Te kipróbálnád? A LuminoGlow nevű fehérnemű cég több stílusban is készít melltartókat és bugyikat, így könnyedén kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabbat. - írta meg a Velvet.

Forrás: luminoglow.com

A képeket végig nézve kedvet kap az ember, hogy beszerezzen egy ilyen szettet. A sztárok körében is egyre többször láthatunk szexi fehérneműs fotókat, Vajna Timi is villantott néhány iszonyatosan szexi képet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.