Claudia Schiffer rejtegeti az arcát - Ennyire megöregedett az egykori szupermodell?

Claudia Schiffer plasztika Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1980-as és 90-es években Claudia Schiffer uralta a divatvilágot Cindy Crawforddal, Linda Evangelistával és Naomi Campbell-lel karöltve. Schiffert 17 évesen fedezték fel, néhány év múlva pedig már az egész világ a lába előtt hevert. A 45 éves egykori modell manapság viszont leginkább az arca rejtegetésével van elfoglalva. 

Na jó, ez enyhe túlzás volt, de az egykori modell Instagram oldalát böngészve bárkinek feltűnhet, hogy a 45 éves Schiffer arcáról gyakorlatilag nem láthatunk közeli képet.

Emlékeztetőül

Claudia Schiffer, Instagram Forrás: Instagram/Claudia Schiffer

Schiffer igazi törékeny szépség volt, a fenti kép 1995-ben készült egy Valentino divatbemutatón.

Az arc nélküli asszony

Schiffer meglehetősen aktív az Instagram odlalán, előszeretettel posztol nosztalgikus régi képeket, de friss fotókkal is meg szokta örvendeztetni rajongóit. A friss fotókat nézve azonban egy valami rögtön feltűnt nekünk, a modell mindegyiken hatalmas napszemüveggel takargatja az arcát.

Forrás: Instagram/Claudia Schiffer

Egy ilyen szép tavaszi napon végülis érthető, ha az ember lánya egy hatalmas napszemüveggel védte meg szemeit a nap káros sugaraitól. De érdemes figyelni, ez az ominózus fehér napszemüveg még visszatér.

Forrás: Instagram/Claudia Schiffer

Bratyizás egy ismerőssel és Claudia arcát továbbra sem láthatjuk. Tényleg ennyire bántja a fény?

Forrás: Instagram/Claudia Schiffer

Vásárolgatás egy boltban - az elmaradhatatlan fehér napszemcsiben. Itt annyira azért nem érezzük a napszemüveg létjogosultságát, persze tudjuk jól, hogy nyáron mindenki mindenhol abban nyomul, de ez már több mint gyanús. Nagyon reméljük, hogy a 45 évesen is kifejezetten csinos egykori modell, nem az elrontott plasztikai műtétek eredményét próbálja folyamatosan takargatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.