Gönczi Gábor: "A fiam az egész életemet felülírja"

Forrás: Redlemon -
Gönczi Gábor családalapítás
Gönczi Gábornak ennél már nem is lehetne kerekebb az élete: amióta kisfia, Áron megszületett, minden a pici körül forog, és ugyan érkezése némi kompromisszummal jár, ezt az újdonsült apuka csöppet sem bánja. Amikor csak lehet, családi üzemmódra kapcsol, és minden figyelmét párjára és a kicsire összpontosítja.

Ahogy Gönczi Gábor fogalmaz, kisfia születésével mindent kipipált a bakancslistáján. Korábbi, hedonista életmódjához képest Áron ugyan jelentősen átformálta családi életüket, de ez édes teher számára, amire már nagyon vágyott. A közösen eltöltött idő és a gondoskodás a legfontosabb, legyen szó akár arról, hogy otthon töltik hármasban a szombat estét, vagy amikor felelősségteljes apukaként az éppen aktuális vizsgálatra viszi el Áront.

Gönczi Gábor és Áron Forrás: Redlemon

"Régebben sokkal spontánabbak voltunk Ildivel, a mostani életünk viszont a tervezésről szól, nincs mese" - mondja Gönczi Gábor. "Korábban gondoltunk egyet, délután kocsiba ültünk és lementünk vidékre barátokhoz, ismerősökhöz úgy, hogy akár lent is aludtunk. Ha most ilyesmit szeretnénk, vagy ha például vidéken lépek fel, és Ildi is velem jönne az esti rendezvényre, akkor már kicsit bonyolultabb a helyzet. Szerencsére a nagyszülők örömmel állnak csatasorba, és jönnek velünk, hogy vigyázzanak az unokára. A törődés és a családra szánt maximális figyelem minden téren jellemző rám.

A fiam az egész életemet felülírja, így az is egyértelmű volt, hogy nemrégiben én is elkísértem Ildit Áron éppen aktuális orvosi ellenőrzésére a Czeizel Intézetbe, ahol a 6 hetes csecsemő ultrahangon a koponyáját, csípőjét és hasát is megvizsgálták. Mivel először voltunk vele ilyen ellenőrzésen, nem tudtuk hogyan tűri majd, de talán, mert az édesanyja pocakjában már többször is bekukkantottunk hozzá, nem volt számára újdonság, és rendkívül jól viselkedett. Nagyon alapos és számunkra megnyugtató vizsgálatot kaptunk, és szerencsére mindent rendben találtak, de ettől függetlenül részletesen kikérdeztük a doktor urat, aki kedvesen és türelemmel válaszolt" - tette hozza viccelődve Gönczi Gábor.

Gönczi Gábor és Áron a vizsgálaton Forrás: Redlemon
Gönczi Gábor: "Nemsokára érkezik még egy gyermek, egy kislány"http://www.life.hu/csalad/20161225-gonczi-gabor-egy-interjuban-meselt-kisfiarol-aronrol.htmlA Tények műsorvezetőjének, Gönczi Gábornak a kisfia, Áron még csak öthetes, de máris felforgatta a család életét. A büszke apuka természetesen új éltük minden percét élvezi, még akkor is, ha mostantól Áron irányít.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy töltik első babás karácsonyukat Gönczi Gáborékhttp://www.life.hu/csalad/20161216-gonczi-gabor-elso-babas-karacsony-szokasok.htmlGönczi Gábor túlzás nélkül a világ legboldogabb híradósa, hiszen megszületett kisfia, Áron. A büszke apa ritkán enged betekintést családi életébe, ezúttal viszont elmesélte, hogy töltik az első kisbabás karácsonyukat. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoKórházban tartotta a tejfakasztóját Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/csalad/20161201-korteremben-koccintott-gonczi-gabor-a-kisfia-boldogsagara.htmlA Tények újdonsült apukája a kórteremben tartotta a tejfakasztó buliját. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoGönczi Gábor megható részleteket árult el a kisfia születéséről http://www.life.hu/csalad/20161117-gonczi-gabor-kisfia-a-musorvezeto-nagyon-boldog-aron-mosolygos-baba.htmlA 41 éves sztár elárulta, hogy kisfia, Áron születése élete egyik legszebb napja volt... Család--Megszületett Gönczi Gábor kisfia, Áronhttp://www.life.hu/csalad/20161115-allitolag-megszuletett-gonczi-gabor-tv2-s-musorvezeto-kisfia.htmlGratulálunk, megszületett a TV2 híradósának első gyermeke. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoEgyszerre két kisbabával bővül Gönczi Gáborék családjahttp://www.life.hu/csalad/20160819-gonczi-gabor-szuletendo-gyermekerol-beszelt-ket-babaval-bovul-a-csalad-parja-testvere-is-allapotos.htmlGönczi Gábor élete 41 éves korára teljesedett ki, ugyanis ekkorra lett meg mindene, amire vágyott. Híradós műsorvezető lehet, és hamarosan apaszerepben is tetszeleghet. Az már csak hab a tortán, hogy nem csak egy babának örülhetnek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.