Gönczi Gábor megható részleteket árult el a kisfia születéséről

Fotó: Szilvia Marton - Origo -
Születés Gönczi Gábor műsorvezető kisbaba
A 41 éves sztár elárulta, hogy kisfia, Áron születése élete egyik legszebb napja volt...

Pár napja jött világra Gönczi Gábor kisfia, Áron. A Tények műsorvezetője elárulta, az elejétől a végéig ott volt a szülésnél, és a párja egyszerűen szenzációsan viselte a dolgokat. A műsorvezető a Mokkában elmondta, nincsenek arra szavak, amit megélt abban a pillanatban, amikor kisfia világra jött.

Fotó: Szilvia Marton - Origo

A büszke édesapa elmondta, rengeteg jókívánságot kaptak az elmúlt napokban, melyekért nagyon hálásak a rajongóknak. A csöppség komplikáció nélkül jött a világra 4100 grammal és 57 centiméterrel. Gábor és párja nem gondolta volna, hogy babájuk ilyen "nagy" súllyal születik majd. "Az elejétől a végéig fogtam Ildi kezét, egy perce sem hagytam magára. Most is bent vagyok a kórházban és gyönyörködöm a látványban. Áron megvárta még a Ténykeket, még levezetem, csak azután szeretett volna megszületni. Végig benn votam a párom mellett" - mondta a műsorveztő a telefonba.

"Senki nem mondta, hogy lehet, hogy idő előtt megszületik a baba" - Egy koraszülött kislány történetehttp://www.life.hu/csalad/20161115-koraszulottek-vilagnapja-alkalmabol-a-koraszulott-petra-tortenete.htmlPetra csodával határos módon egy ép, egészséges és eleven négyéves kislány. Igen, csodával határos módon, Petra ugyanis csupán 27 hetet töltött édesanyja pocakjában, az apró baba mindössze 600 grammos volt, amikor világra jött. A koraszülöttek világnapja alkalmából Fekete-Körömi Eszterrel, Petra anyukájával beszélgettem. CsaládThinkstockJanet Jackson lelepleződött: 30 éve titkolja lányát a világsztárhttp://www.life.hu/csalad/20161116-kiderult-hogy-nem-a-mostani-az-elso-terhessege-janet-jacksonnak.htmlJanet Jackson eltitkolta 30 évvel ezelőtt született gyermekét. Az exférj állítja, levelet kapott lányától, akinek létezéséről eddig ő sem tudott. Család--Jon Voight megszólalt: ezt gondolja Brad Pitt és Angelina Jolie válásárólhttp://www.life.hu/csalad/20161115-jon-voight-megszolalt-ezt-gondolja-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasarol.htmlJon Voight színész köztudottan nincs jó viszonyban lányával, Angelina Jolie-val, az unokákra azonban szokott vigyázni a nagypapa. Most végre ő is elmondta, mit gondol az év válásáról. CsaládAFPEz ám a kreativitás! Nánási Mici babáival díszíthttp://www.life.hu/csalad/20161114-nanasi-mici-babaival-keszit-szobrot.htmlNánási Mici babákban nem szenved hiányt, és nagyon úgy tűnik, hogy szeret is velük játszani, habár nem a hagyományos módon. Ördög Nóri és Nánási Pál kislánya kreatívan használja fel a játékait, nézd meg, mit alkotott belőlük. CsaládOrigoHollywoodi szülők és fura gyereknevelési szokásaikhttp://www.life.hu/csalad/20161111-hollywoodi-szulok-meglepo-gyereknevelesi-szokasai.htmlA gyereknevelés az egyik olyan téma, amiről mindenkinek megvan a véleménye, és amivel kapcsolatban mindenki okosabbnak és tapasztaltabbnak gondolja magát a másiknál. Az alábbi hollywoodi anyukáknak és apukáknak azonban mondhat bárki bármit, csak a számukra legszimpatikusabb elvek mentén hajlandóak nevelni gyerekeiket. CsaládNorthfotoLezárult a vizsgálat Brad Pitt ellen: nem bántotta a fiáthttp://www.life.hu/csalad/20161110-brad-pitt-nem-bantotta-a-gyermekeit-vege-a-nyomozasnak.htmlLezárult a Brad Pitt ellen folytatott gyermekvédelmi vizsgálat: a világsztár tisztázódott a gyanú alól, miszerint egy szeptemberi repülőúton bántalmazta a fiát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.