Ilyen elképesztő luxusban él a jóképű magyar színész: less be az otthonába!

Forrás: Origo -
Nagy Ervin luxus Válótársak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre bepillantást nyerhetünk Nagy Ervin luxusotthonába, pontosabban a Válótársakban megformált karakterének, Péternek a lakásába. Nézd meg, milyen elképesztő színvonalon él!

Hihetetlenül gyönyörű otthonban él Nagy Ervin, illetve a Válótársakban megformált karaktere, Péter. Végre bepillantást nyerhettünk a luxuslakásba, ugyanis meglátogatta őt Dávid, aki azon mesterkedik, hogy kibékítse testvérével, Bálinttal.

Elképesztő luxusban él Nagy Ervin a Válótársakban Forrás: Origo

Dávid úgy döntött, hogy fiús kiruccanásra hívja a testvérpárt, de Bálintot nem akarta beavatni abba, hogy öccse is ott lesz. Ám majdnem kudarcba fulladt a terve, ugyanis először Péter is nemet mondott. "Kedves, hogy így aggódtok Bálintért, de a válaszom nem" – mondta. Dávidnak azonban hosszas győzködés után sikerült rávennie őt, menjen el a pasis hétvégére. Beszélgetésük közben kiderült, hogy Péternek nemcsak a lakását, de az egész életét a luxusszínvonal jellemzi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.