Sebestyén Balázs nem zárkózik el a plasztikai műtéttől

Forrás: Fb / Morning Show -
plasztikai műtét Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna: ha úgy adódik, akár plasztikai beavatkozást is végeztetne magán Sebestyén Balázs. A műsorvezető egyelőre még nem sürgeti a műtétet, de nem is zárja ki a lehetőségét, hogy később kés alá fekszik. 

Meglepő kijelentést tett Sebestyén Balázs Krizsó Szilvia beszélgetős műsorában az ATV-n. Igen, ha szüksége lenne rá: plasztikáztatna is akár.

"Hogy mennyire vagyok hiú? Nagyon! Most rákattantam arra, hogy hideg vízzel mossam az arcomat, hátha nem fogok annyira öregedni" - mesélte és hozzátette, tarta az öregedéstől. "Nemrég megkaptam egy nagyon jó plasztikai sebész elérhetőségét, és amikor ezt nekem ajánlotta egy nálam idősebb pasi, abból éreztem, hogy öregszem, hogy komolyan elgondolkoztam: mi lenne, ha felhívnám? Eddig úgy voltam vele, hogy 'Jól van! Hülye vagy!', most már viszont úgy, hogy 'Hogy is hívják?'" – taglalta.

Sebestyén Balázs nem utasítja el a plasztikai beavatkozásokat Forrás: Fb / Morning Show

"Lehet, hogy eljön az a pont, amikor a plasztikázást elképzelhetőnek tartanám. Az ember kicsit befekszik, és akkor kicsit varrnak rajta" – tette hozzá. A Blikk megkereste a műsorvezetőt a témával kapcsolatban, de Balázs nem szerette volna kommentálni a beszélgetést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.