Elmarad Tóth Vera Los Angeles-i koncertje

Forrás: Facebook -
koncert Los Angeles énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár bejelentette: nem tud koncertet adni Los Angelesben. Váratlan kavarodás okozta a programváltozást.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Tóth Vera Los Angelesbe utazott, és annyi fotót posztolt magáról, amennyit még az előtt soha. Például egy piros kockás ingben szexizett a drasztikusan lefogyott énekesnő.

Los Angeles kapcsán egy koncert is szóba került, amelyet Vera a Hungarian Cultural Alliance - Magtárában adott volna április 8-án a kint élő magyaroknak, de váratlan fordulat miatt le kellett mondania. Pontosan nem tudni, mi áll az ügy hátterében, csak annyi került nyilvánosságra, hogy a 32 éves sztárnak korábban kell haza utaznia az itthoni munkái miatt.

Érdekes módon a szomorú hírrel kapcsolatban egyetlen komment sem érkezett, azt viszont többen is megjegyezték, hogy Vera milyen fantasztikusan néz ki. Nem is csoda, hogy nem bírják az emberek szó nélkül hagyni a fogyását, hiszen elképesztően megváltozott a fiatal énekesnő.

Így fest Tóth Vera a Grand Canyonnál Forrás: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.