A hónap színe: az üde pasztellsárga

Forrás: Pressloft -
inspiráció pasztell otthon sárga (szín) a hónap színe szín hónap színe lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kora reggel az ablakon keresztül selymesen beszűrődő napsugarak halvány színe – ez a pasztellsárga, ami tökéletesen átadja a nyiladozó természet, az üde tavasz érzését. Nem is választhattunk volna megfelelőbb árnyalatot március hónap színének.

A sárga a boldogság, a jókedv színe, egy jól megválasztott sárga árnyalattal meleg és barátságos hangulatot teremthetsz otthonodban. Azért hangsúlyoztuk, hogy jól megválasztott, mert a sárga harsányabb tónusai akár negatív hatással is lehetnek hangulatodra: ideges lehetsz, sőt akár szoronghatsz is tőlük. Ha viszont a pasztellsárgára szavazol, akkor ezektől a mellékhatásoktól nem kell tartanod.

A sárga a boldogság, a jókedv színe, egy jól megválasztott sárga árnyalattal meleg és barátságos hangulatot teremthetsz otthonodban Forrás: Pressloft

A pasztellszíneket, így a pasztellsárgát is bátran választhatod azokban a helyiségekben, ahol gyakran tartózkodsz, tökéletesen passzolhat például a nappaliba vagy a konyhába, de mivel egy rendkívül barátságos tónusról van szó, jól tud működni az előszobában is, hogy a lakásba belépőket egyből jobb hangulatra derítsd.

Az sem elhanyagolandó szempont, hogy a sárga szín a sötétebb helyiségekben is világító hatással bír, ezért bátran használhatod azokban a szobákban is, ahova a természetes napfény kevésbé süt be. A sárga falú szobákban azonban érdemes meleg fényeket használni, így lehet ugyanis igazán előhozni a sárga szín játékosságát és varázsát.

Ha megjött a kedved ehhez az üde, tavaszi színhez, inspirálódj kedvedre képeinkből!

/1703/A_h_n201736141021

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.